erdemclkk isimli üyenin son içerikleri

1. E

HDMI Üzerinde BIOS Görüntüleme

peki bu doğrultuda malum görüntü alamıyorum. win kurulum ekranını yansıtabilir miyim?
  2. E

Nasıl oluyor o? Araştırdım ama bulamadım. Win 10 Single language yüklemek istiyorum pro 11 şuan
  3. E

Type-c portu mevcut ama görüntü verir mi bilmiyorum. Thunderbolt özelliği mevcut ama
  4. E

Teşekkür ederim. Zaten adam söylediğini yapmamış. Dolandırmış sadece. Benim merak ettiğim bu cihazı ben nasıl formatlayabilirim?
  5. E

Dostlar selamlar. Cihazım Asus TUF Dash F15 2021 Geforge RTX 3060 Intel Iris i5 11300H Laptopun dahili monitörü 72 ve 144hz de görüntü vermiyor, Harici monitörde sıkıntı yok. (Harici monitör harici ekran kartından görüntü alıyor, dahili intel iristen). Bilgisayarcıya götürdüm bu sorun için...
  6. E

Dönüştürücü ile ssd ye windows kurulur mu

Hocam formatlamam lazım zaten. Görüntünün gitmesindeki sebep tamircinin demesi işlemcideki bazı entegreler hasar görmüş o yüzden 144 ve 72 hz de görüntü vermiyor 60hz sorunsuz. BIOS ekranı da 144hz de çalışıyor. Laptopta da maalesef ki dahili ekran kartından görüntü alamıyorsun en azından ben...
  7. E

Dönüştürücü ile ssd ye windows kurulur mu

Hocam selamlar. Cihazım Asus TUF 144 ve 72hz de görüntü vermiyor. Entegrelerde sorun var ve yaptıracak bütçem yok. Ve ben enayi gibi aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bıraktım görüntü alamıyorum. Bilgisayara format atmak istiyorum. Bunun için bir m2 ssd dçnüştürücüsü aldım ve başka...
  8. E

Ekran 144 hz de gidiyor 60 hz de çalışıyor

Olay şurada forumda aynı sorundan muzdarip bir arkadaşa daha denk geldim kendisi servise gönderdiğinde panelden olmadığıni dile getirmişler. Yarın götürcem servise en azından ekran kartını geri aktif etsinler (artık nasıl ederlerse) ortada panel haricinde yaşanan bir sorun var çok nadir denk...
  9. E

Yok kabloyu söküp sökmemem farketmiyor. Sadece laptop ekranını da kullansam 60 hz üstü gidiyor. BIOS a da girsem görüntü yukarıdaki çizgiden ibaret. Açılış ekranında da aynı
  10. E

Sorun şu ki laptop ekranı problemli harici ekranımda sorun yok. Az önce sıfırlama tamamlandı aygıt yöneticisinde de Nvidia sürücüsünü devre dışı bıraktım ve kaldı böyle harici monitöre de geçiremiyorum sürücüyü de aktifleştiremiyorum
  11. E

Dostlar selamlar. Cihazım Asus TUF Gaming Dash f15 Intel Iris 11300 RTX 3060 Hiçbir sorun yoktu birden bire laptop un dahili ekranı gitmeye başladı. İlk başlarda sadece görüntü kayıyordu daha sonra komple gitmeye başladı. 60hz ye çektiğimde düzeliyo, 72 veya 144hz ye çektiğimde gidiyodu...
  12. E

Monitor de 60 hz üstüne alınca görüntü gelmiyor !

Hocam aynı problem fakat laptop ekranı nasıl düzeltcem? Sıfırlamayı deniyorum format atmam lazım başlangıçta 144 verdiği için BIOS da bile sıfırlayamıyorum. İkinci ekranımda herhangi bir problem yok dahili ekranımda problem var
Geri