Erdemd34 isimli üyenin son içerikleri

1. Erdemd34

VATANDAN PC TOPAMA 5080

Pc 5 0 olduğu için aldım aslında ucuzdu çünkü ve Kasım ayını bekliyorum 360 mm sıvı soğutma alacağım exra
  2. Erdemd34

VATANDAN PC TOPAMA 5080

selamünaleyküm arkadaşlar böyle bir sistem topladım vatandan çektim 109 bin vatanda akşam 10 dan sonra %10 indirm oluyor hazır sistemden yükseltip bu şekilde kendime göre aldım ve samsung 990 evo Plus 2tb SSD aldım 7 bine hepsiburadadan sizce nasıl
  3. Erdemd34

❌İndirim Bitti! Vatandaki indirimli sistemler

Ben bu şekilde çektim arkadaşlar sizce nasıl 109 K exra hepsi burada dan 990 evo Plus 2 tb rem aldım 7 K da ona
  4. Erdemd34

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

razer barracuda pro nasıl sence ucuz yollu bi arkadasdan alabılırım garantı yok tabi
  5. Erdemd34

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

s.a beyler kablosuz saglam bi oyuncu kulaklıgı arayısındayım genelde cs oynuyorum ama son zamanlarda pc dıger odadan baglayıp tv oyun oynuyorum bir kaç oneri alabılırmıyım muzık dinlerken uzmeyecek bass saglam ses seviyesi yuksek oyunlarda uzmeyecek bi kaç kablosuz kulakluk onerilerine acıgım...
  6. Erdemd34

🔥İndirim AULA F99 RGB Mekanik V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye | BİTTİ 2.584,80TL

Lila çektim bitane daha güzel bu arada
  7. Erdemd34

Yardım Hot wheels unleashed 2 turbocharged

arkadaşlar oyunu iki kişi oynanıyor diye aldım ev ahalısı ile oynamak için yalnız türkçe yamasını bulamadım hot wheels 1 için var ama sanırım 2 yani turbocharged 2 için yok bu konuda yardımcı olabılecek varmı veya oyuna sahıp daha önce bu oyunu türçe yapmış biri link varsa paylaşın lütfen...
  8. Erdemd34

❌İndirim Bitti! Şişme mont 199tl çök (kadınlar için)

Hayırlı olsun ne yapmak gerek
  9. Erdemd34

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Arkadaşlar ben bizzat mağazaya gidip test ettim ürün gayet güzel satın aldım bütün tuşlar full çalışıyor oyun testi bile yaptım mağazada tam ürünü geri kutuluyordum ki bir şey fark ettim üründe Dangal yok yani ürün kablolu oraya yanlış yazmışlardı benim sayemde geri düzelttiler ben de ürünü geri...
  10. Erdemd34

Ben aulaya yetisemedim zaten tam klavye istiyordum kablosuz olması önemli normalde razer ornata v2 kullanıyorum Membran basım hissiyati falan çok hoş daktilo gibi sevmiyorum yeni TV aldım mouse’um kablosuz.kablosuz bir klavye ihtiyacım var tam klavyeyi de GTA falan oynarsam tuşlar lazım oluyor 😂
  11. Erdemd34

Bende bunu beğendim mağazaya gittim açık yoktu sesi nasıl ben pek daktilo gibi ses çıkaran klavyeleri sevmiyorum sizce alınır mı bu
  12. Erdemd34

Bende bunu beğendim mağazaya gittim açık yoktu sesi nasıl ben pek daktilo gibi ses çıkaran klavyeleri sevmiyorum sizce alınır mı bu 1735240739 Ben bundan aldım iade ettim tahta gibi tuşları var
  13. Erdemd34

F/p kablosuz klavye önerisi

Varmi öneri
  14. Erdemd34

Ürüne baktım ürün güzel ama bununla GTA v gibi oyunlarda biraz zorluk çekeriz galiba tam klavye olursa daha iyi olur
  15. Erdemd34

Merhaba arkadaşlar hazırda razer ornata v2 kullanıyorum PC’yi yerinden oynatmayıp diğer odaya TV’ye kadar HDMI kablo aldım mouse‘um Steel Series kablosuz TV’de oyun oynayabilmek için bir kablosuz klavyeye ihtiyacım var f/p bir klavye arayışındayım oyun oynarken üzmeyecek fazla pahalı olmayacak...
Geri