Arkadaşlar merhaba, Playstation 5'teki görüntüyü PC'ye aktarabileceğim ve PC'den ise OBS üzerinden yayın yapabileceğim gecikme sorunu yaşatmayacak uygun fiyatlı bir capture card arıyorum bütçem biraz kısıtlı elgato ve asus bütçemi aşıyor önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem dizdim ve bugün RDR 2' ye başladım saatlerce grafik ayarlarıyla oynadım ancak çözüm bulamadım sisli havalar ve yoğun ışıklı alanlarda görüntü aşırı bozuluyor yani oyundan istediğim kaliteli görüntüyü alamıyorum sisli hava geçtiğinde ise gerçekten muhteşem...
Aşırı zorlayacak bir kullanıcı değilim genelde Valorant tarzı FPS oyunları oynuyordum artık işten fırsat buldukça AAA Seviyede hikayeli oyunlar oynamak için satın aldım. Sonuç olarak bu işi yapmak için satın alınan bir kart cortlarsa Vatan bilgisayara paslarız teşekkürler desteğiniz için...
Sıfır galax marka 4060 ti almayı düşünüyordum ve şuan fiyatı 14k TL aradaki fiyat farkı ve kutusunun açılmamış olması beni cezbetti sıfır sayılır yani. Soğutma kısmında ise umarım sorun yaşamam mesh bir kasaya sahibim havalarda çok sıcak umarım sorun çıkmaz
1717521675
Hepsi mevcut bende, ancak...
Arkadaşlar merhaba, az önce sarı siteden bulduğum Vatan bilgisayardan aldığı hazır sistemle beraber gelen Gigabyte RTX 4060 TI Windforce OC Modelini satan arkadaşla anlaştık ve 10.900 TL' ye kutusu açılmamış şekilde teslim aldım faturası vs. de bende mevcut. Ürün 24 mayısta satın alınmış...
Arkadaşlar sizce 2. el rtx 3060 ti almak mı yoksa sıfır rtx 4060 yada 4060 Tİ mı? aralarında fiyat farkı olduğunun farkındayım aslında sorma amacımda bu fiyat farkına değer mi? Testlerden baktığım kadarıyla 3060 Tİ - 4060'tan daha iyi FPS veriyor ve daha uygun 2. elde temizi bulunursa. Yardımcı...