İlk gün siparişi vermiştik. S37 sistemi de sonraki gün çıktı bu yüzden iptal edemedik. Arkadaşa da teslim edildi dün. Gün içinde öğrenip bilgileri mümkünse fotoğrafları atayım buraya
Asus ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör -> Link
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz Hdmı,displayport Fast IPS 2k Gaming Monitör -> Link
Bu ikisi için ne düşünürsün?
Merhabalar,
Donanım Arşivi'nin önerdiği Game Garaj Elite S35 sistemini bir arkadaşım için satın aldık. Şimdi sıra monitör tercihinde. Ortalama bütçemizi 10k gibi düşündük. Hepsiburada üzerinden satın alma imkanımız olursa taksit fırsatlarından dolayı fiyatı 2-3 aşağı yukarı esnetebiliriz.
-...
Merhaba arkadaşlar,
50.000₺ sadece kasa olacak şekilde bir sistem alacağım. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hazır sistem ya da parça-parça da yapabiliriz.
- Monitör için 5-10k arası bir fiyat ayırdım. Kasa haricinde buda ek bilgi olsun.
Merhaba, websitesi arama moturunda indexlenirken botlar faviconu görmemiş olabilir zaman içerisinde düzelir. Ek olarak SEO açısından title yapini degistirmelisin
1725483342
Ekran gorüntülerinden anladığım kadarıyla web sitesini yayına yeni almışsın. Search console da kaydını yaptığını...
https://shbd.io/s/drOlojJZ
Bu ilanı inceleyebilir miyiz? Asus'un bu serisi bir laptop almak istiyorum ancak Türkiye'de sıfır el satışı yok galiba. Boyle bir ilan buldum. Normalde 100k bantlarinda ikinci el fiyatları bu ilanda özellikleri biraz düşük ama Fiyatı uygun mu ya da ilan hakkında...
USB splitter konusunu bir arastiracagim teşekkürler. Kasayı sokmeden önce de öndeki fanlar kontrolüm dışında rastgele renklerde yanıyordu sanırım o zamanda RGB girişlerinden birisine fan kontrolcusunun USB'nin 4 girişini sokmusum.
Anakartta mevcut olan tek USB girişi sıvı soğutmam kullanıyor
1714853508
msi mpg coreliquid k240 model sıvı soğutma kullanıyorum. O uzden USB kablosunu takmam benim için faydalı oluyor. Hem MSI center üzerindeki fan kontrol, ekran kontrol ve diğer kontroller için bu kablo aracı diye biliyorum...
Audio kablosu takılı bu boşta olan üstünde USB yazıyor. Anakart üzerindeki RGB yazanlardan birisine bütün kombinasyonları yaparak denedim ışıklar geldi. 9 girişli USB kalblosunun 4 tane girişini RGB girişine takabilerek random ışık alabiliyormusuz😂