Kimse kusura bakmasında, bende bu arkadaşın yorumuna %100 katılıyorum. Özellikle amd sistemler de ram seçimi çok önemliyken, böylesine giriş seviyesi bir...
Bu tip markaların 6000 mhz ramlerini kullanmak yerine corsair ve kingston gibi markaların 5200 olanı alın daha iyidir. youtube de bir çok videosu var 5200...
Geçtiğimiz cumartesi, kullandığım mouse da sorun olmuştu. Önce logitech e mail attım. Satın aldığım yere başvurma mı söylediler. Mediamarkt dan almıştım...
11 sayfa yorumları okuyamadım ama 7900XT kullanıyorum bunu satıp 5080e geçmeye gerek var mı ya ? Yani TR incelemelerini izledim aynı şeyin lacivertini yapıp...
9700X için sıvı soğutucu önerisi istiyorum. Aklımda belirlediğim 2 model var. F/P için LT720 düşündüm. Performans için de Trinity Performans düşündüm...
Geçtiğimiz hafta amazon üzerinden DFS bilgisayardan aldım bende. Sorunsuz geldi. Taksit seçeneği olduğu için normalin bir tık üstüne geldi ama olsun yapacak...
Dostum sana şöyle söyleyeyim. Galiba topladığın bu sistem ortalama 75-80K civarına tekabül ediyor. 80K için daha iyisi toplanabilir. Bu siteden toplamanızın...
Yeni seri anakartlar gelmişken B650 yada X670 tercih etmezdim ve etmedim de zaten. B850 mantıklı tercih olur. Üst düzey kullanıcı değilseniz, standart...