erdemmys isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Bu Geceye Özel Maximum Gaming Gecesi Kampanyası

yani bana da oyle geliyor ancak burdaki linkten tiklayinca direkt olarak gaming gecesi urunlerine yonlendirmesi kafami karistirdi. https://www.incehesap.com/icerik/gaming-gecesine-ozel-maximum-kart-kampanyasi/?srsltid=afmbooqecybsircw9xlvdeesmrrwjdt4d_v66wxy-4hh36m6z5jtri4r
  2. E

❌İndirim Bitti! Bu Geceye Özel Maximum Gaming Gecesi Kampanyası

Bu kampanya sadece Gaming gecesine ozel olarak verilen urunlerde mi gecerli olacak yoksa İncehesap uzerinden alinan butun urunlerde gecerli midir?
  3. E

7500 F ve RX 7700 XT sistem tavsiyesi

Tamamdır hocam bende aynı şekilde özelliştirme uygulamıştım. Soğutucu olarak da thermalright assassinsprit tercih edeceğim. Teşekkür ederim.
  4. E

Hocam senin uyguladığın özelleştirmeler eklediğin linkten üzerinden çıkmıyor. Soğutucu olarak hangisini seçmiştin. Ben kendim özelleştirmelerden Segotep Lumos G6 seçmeyi düşündüm çünkü soğutucuyu farklı bir siteden alınca burdakinden 1.5-2 kat daha fazla fiyat çıkıyor. Çok ciddi farklılıkları...
  5. E

Selamlar, ben sistem almak istiyorum, bütçem 33 bin TL civarı. Araştırmalarım sonucunda bu fiyatlarda en mantıklı işlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran kartı olarak da RX 7700 XT karşıma çıkıyor. Kendim sıfırdan toplamaya uğraşmak yerine hazır sistem almak istiyorum. SSD yükseltmesi ve soğutucu...
Geri