erdemSoftware isimli üyenin son içerikleri

1. E

R9 5950x sıvı soğutma tavsiyesi?

Merhabalar, Cpu R9 5950x için uygun sıvı soğutma tavsiyesi lazım ne önerirsiniz? Gpu RX 9060xt 16gb
  2. E

Öneri PC için kablosuz oyun kolu?

Ps4 kolu hem uyumluluk hemde piyasada çakma ürünü çok uyumlulukta sorun yaşarmıyım?
  3. E

Öneri PC için kablosuz oyun kolu?

Merhabalar pc için oyun kolu önerileriniz nedir? Şuan sadece pes-fifa için düşünüyorum. Bütçe 700tl - 1k diyelim. Şimdiden teşekkürler 😊
  4. E

Manchester Kırmızı mı Mavi mi?

kırmızı şeytanlar diye bilinir ;)
  5. E

❌İndirim Bitti! XİAOMİ Mİ SMART BAND PRO 389 TL

şuna neden nfc koymazsın be :)
  6. E

24GB Ram Kullanılırmı ?

ramlar kaç mhzde çalışıyor? ben android studio kullanıyorum 16 gb yetiyor sen sistemini komple yaz hele ne var ne yok sende
  7. E

24GB Ram Kullanılırmı ?

hangi oyunmuş bu merak ettim :)
  8. E

Öneri Ramlari dual kit yapmak

Sen olsan ne yapardın?
  9. E

Öneri Ramlari dual kit yapmak

Merhabalar, şuan pcde 1x16gb 3200mhz cl16 gskill ram var bunu 2x16 3600mhz cl18 silikon power rgb olan modeli ile değişmekmi daha iyi olur yoksa mevcut gskill'in yanına aynısından 1 adt dahamı eklemek? Silicon power rgb olmasından kasaya ayrı bi şıklık katacaktır diye düşünüyorum ama performans...
  10. E

Öneri R5 3600 için sıvı soğutma önerisi

Şuan bu idealmi bilmiyorum ama sıcaklık yine fazla bence :)
  11. E

Bana örnek ideal foto atabilirmisin?
  12. E

benim yaşadığım yer diyarbakır o yüzden havası sıcak yazın dahada sıcak ben oyun odaklı değilde daha çok yazılım üzeri yükleniyorum mobil ve web Aklıma takılan bir diğer nokta tek ram 16gb kullanmıyorum onu yakında 16+16 yapacam inş onunda etkisi var mı? Önereceğiniz ayarlar var mı? Biostan...
  13. E

stok soğutucu şuan
  14. E

Haklısınız ama şuan OC suz 60-70derecelerdeyim ben bunla beraber 4.0 - 4.1 lere sabitleyecem yeterli olur mu?
  15. E

Bahsettiğim cihaz R5 3600 kule tipi ne kadar etkili olabilir ki? 1654942211 Bide bunu gördüm 1 fan ile nekadar far edebilir acaba? https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-series-h45-cw-9060028-ww-sivi-sogutma-fiyati,54097163.html
Geri