Ekde görmüş olduğunuz kasaya geçiş yaptım alt ve ön fanlar giriş, arka ve üst fanları egzoz olarak ayarladım eski kasamda furmark yaptığımda ekran kartım 80 - 85 dereceleri hiç görmezdi bunda görüyor ve de işlemci sıcaklığım çok dalgalı 35 - 40 iken 55 - 60 oluyor geri düşüyor, Aynı şekilde...
Sistemim şu şekilde:
Anakart: ASUS B450M-K II
İşlemci: Ryzen 7 5700X
Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 2060 (önceden), şu anda RTX 3070 Ti
RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz CL16
PSU: EVGA 1000W 80+ Gold
Bu sisteme geçtiğimden beri şöyle bir sorun yaşıyorum:
RAM’leri BIOS üzerinden DOCP/XMP ile...
Arkadaşlar sorun direk mouse kaynaklı ayarlardan 500hz yapınca sorun düzeldi, geriye tek bir sorum kaldı 8khz veya 1khz ile ben bu oyunları oynayamayacaksam ne anlamı kaldı.
vakit ayırdığınız için teşekkürler, belirtmeyi unuttuğum bazı kısımları söylemek istiyorum, öncelik 1080p bir montörde 1080p oyun oynuyorum sorunu detaylandırmam gerekirse oyunda bir araca binip dümdüz son hız giderken hiç bir sorun yok ama fareyi hızlıca bir tarafa çevirip bakmak istersem o...
Asus tuf gaming rtx 3070ti aldım ve gerekli testleri ve incelemeleri yaptım fakat oyunlarda sapıtmaya başlıyor, sorun şu ki evet eskisine göre daha yüksek fps değerleri alıyorum ama fareyle hızlıca sağa sola bakmak için çevirdiğimde oyun anlık olarak 3-4 fps oluyor düşük ve yüksek ayarlarda da...
Hocam Steelseries'e bi şans daha vermenizi öneririm ben daha önce mouslarını kullanmıştım fakat hiç memnun kalmamıştım şansa elime nova 7 geçti baya bi önyargılıydım haliyle ama yazılımı baya bi kafamı karıştırmıştı fakat çözdüğüm zaman aklıma bile gelmeyecek özeliklerin olduğunu fark ettim...
Bir kaç hafta önce hyperx Quadcast 2 aldım ve test etmek için bir kaç kayıt aldım, aşırı derecede arkaplan gürültüsü aldığını fark ettim ama odam sessiz bir yer. Arkaplan gürültüsünü kaldırmak için bir kaç şey denedim steelseries sonar kullandım fakat arka plan gürültüsünü kaldırırken benim...
Mikrofon: hyperx quadcast 2
Kulaklık: steelseries arctis nova 7
Kullandığım ekipmnaları bellirtim, normalde jak girişli başka kulaklık ve mikrofon kullandığımda realtek ses driver üzerinden bunu engelleyebiliyordum fakat şimdi iki farklı ürün olunca maalesef bi türllü engelleyemiyorum...
Gamepower eva 7 kablosuz klavyesini aldım sanki oyunlarda bi gecikme varmış gibi hissetiriyor amacım şu ki klavyenin kablolu ve kablosu moddaki hz ms değerlerini öğrenip normal mi düşük mü bunu anlamak.
Revo ile windows 11 ile gelen not defteri uygulamasını sildim, sonra internete bulduğum reg dosyası ile eskiyi yükledim fakat sağ tık yapınca yeni not seçeneği gelmiyor şimdi tekrar eski haline getirek istiyorum.