Erden419 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Biber Gazı Taşıyan Var Mı

bibergazı satmak yasaklanmamış mıydı
  2. E

Vpn açık olup olmadığını öğrenme

vpn açık olup olmadığını öğrenmek istiyorum goodbyedpi kullanıyordum sildi fakat açık mı kaldı kalmadı hakkında bir fikrim yok bunu nasıl öğrenebilirim
  3. E

Ayakkabı bana olur mu?

çok mantıklı
  4. E

Borçlanmışım haberim yok

benim bildiğm kadarıyla sgk ya gelirini göstermen gerkiyor
  5. E

Lastik site önerisi

biz daha öncesinde lassa kullanmıştık şuan yazlık Continental takılı çok memnunum kışlık olarak goodyear takılı goodyear mı baksam yoksa başka marka mı baksam kararsızım dışarda 4.5k deniliyor internette daha uygun çok kararsız kaldım 1732452072 çok tehlikeli yapılan
  6. E

Lastik site önerisi

Arabaya kış lastiği alıncak bunun için hangi siteyi önerirsiniz geçen sene trendyoldan aldım
  7. E

ANKET - En İyi Diş Macunu (Sensodyn⚔️Paradontax⚔️Colgate⚔️Signal)

ben bundan kullanıyorum daha öncesindede marvis kullandım bu güzel ama fiyat olarak pahalı kokusu diğer diş macunlarına benzemiyor
  8. E

15 Yaş 174 boy uzarmı

22 ye kadar yolu var
  9. E

Yardım Comnet vs gıbırnet hangisi iyi?

100Mbps VDSL alıyorum fakat altyapım o kadar desteklemiyor 80 civarı bir şey alıyorum
  10. E

Yardım Comnet vs gıbırnet hangisi iyi?

comnet kullanıyorum gayet memnunum arkadaşını getirirsen 30 gün bedava bilgin olsun
  11. E

Yardım Ford Courıer alınır mı ? Yerıne hangı SUV model ALINIR ?

bizim m işyerindeki abi aldı courıer memnun kalmadılar full paket ama eski 2013 model focusları vardı oda fuldu ama bi türlü sevemediler courier ı bagajı çok küçük diyorlar
  12. E

10 aylık çalışan işten atılırsa tazminat alır mı

iş yerimdeki bölümü kapatacaklar yaklaşık 10 -11 aydan beri çalışıyor tazminat veya herhangi bir şey ödeniyor mu
  13. E

🔥İndirim HyperX Cloud 3 2550 TL

8-9 seneden beri hypex cloud 2 kullanıyordum indirim varken aldım hadi bakalım bu nasıl
  14. E

Geniz eti buruna etkisi varmı?

herhangi bir acı veya iş kaybı işe gidememe veya güneşe çıkamam gibi bir şey söz konusu mu bende de var merakımdan soruyorum
  15. E

7000 lira bütçeye oyuncu koltuğu tavsiyesi verir misiniz?

ben 2 hafta önce hawk aldım aktif olarak kullanmaktayım gerçekten çok iyi
Geri