Erdium isimli üyenin son içerikleri

1. Erdium

Modart Spicy Sistemi Nasıl?

Tamam hocam teşekkürler.
  2. Erdium

Hocam ucuz olan rami göremiyorum
  3. Erdium

https://www.itopya.com/modart-spicy-amd-ryzen-5-7500f-asus-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-_h33580 Depolamayı 1 TB yapmayı düşünüyorum. Bütçe 50.000 TL ama içinde monitör,klavye,mouse dahil.
  4. Erdium

Skyrim'de yoldaş alınamıyor.

hahahaaahahaah öyle değilmiş ya lydia'ya ışınlandım böyle çok değişik bir yerdi kutu gibi bir yerdeydi 5 10 kişi vardı yerde yatıyorlardı hepside ölüydü dedim lydiayı diriltiyim nasıl dirilteceğimi bulamadım.
  5. Erdium

Skyrim'de yoldaş alınamıyor.

Oyunda bir yerde Lydia ölmüştü, tabii oyunun başında biraz acemi olduğum için çok takmamıştım yoluma devam etmiştim ama artık bazı yerlerde zorlandığımı fark edince yanıma yoldaş alayım dedim ama herhangi bir yoldaş almaya gittiğimde yoldaşlık ile ilgili bir seçenek çıkmıyor. Bunu Akçay'daki...
  6. Erdium

FM23'te çözünürlüğü nasıl değiştirebilirim?

Başlıkta ki gibi nasıl değiştirebilirim NOT: Çözünürlükten bahsettiğim ekranın boyutu olan yani 1920x1080'den 1280x720'ye nasıl çevirebilirim performans artışı için
  7. Erdium

N4020 - UHD 600 Batman Arkham Asylum oyununda gereğinden fazla kasıyor

Sistemim: Ram:4GB Ram GPU:İntel UHD 600 CPU:İntel Celeren N4020 Başlıktaki gibi çok kasıyor. 2 ay önce yüklemiştim oyunu sonra silmem gerekmişti ama o zaman oyun gram kasmıyordu çok akıcıydı 30 - 40 FPS arası alıyordum. Ancak bugün yine yükledim ve 5 FPS alıyorum menüde 60 - 70 FPS, oyuna...
  8. Erdium

Gta 4'de donuyor ve bir anda siyah ekran geliyor.

4 GB ram UHD 600 İntel Celeron N4020 1700823499 30 FPS alıyorum
  9. Erdium

bilgisayarım hangi oyunları kaldırır?

Batman Arkham serisini oynayabilirsin
  10. Erdium

Gta 4'de donuyor ve bir anda siyah ekran geliyor.

Yukarıda yazdığı gibi biraz oynuyorum ve bi anda donup siyah ekran geliyor. commandline.txt indirdim düzeldi ancak ekran yerler gözükmüyor.
  11. Erdium

Batman Arkham Asylum'da steam_api.dll bulunamadı diyor.

Batman Arkham Asylum'da steam_api.dll bulunamadı diyor. Steam değil.
  12. Erdium

Batman Arkham Origins'de NVIDIA logosundan sonra donup kalıyor.

Sağolun düzeldi
  13. Erdium

Batman Arkham Origins'de NVIDIA logosundan sonra donup kalıyor.

Batman Arkham Origins'de NVIDIA logosundan sonra donup kalıyor. Ekran kartım güncel
Geri