erdo32 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Atatürk olimpiyat stadyumına nasıl gidilir ?

Arkadaşlar atatürk olimpiyat stadyumına super kupa derbisi için gidecegim. 1. Esenyurttan toplu taşıma ile stadyuma nasıl gidilir ? 2. Biletim e-bilet herhangi bir fiziki bilet çıktı falan almama gerek var mı çünkü üzerinde Qr türü bir doğrulama barkotu yok. İlk defa gidecegim için gişeden nasıl...
  2. E

Garuda yükleme ekranında siyah ekran veriyor.

Herkese iyi günler arkadaşlar Windows'tan Linux Garuda'ya geçmeye çalışıyorum ama USB'den bilgisayarı başlatınca sistem siyah errana düşüyor ve reset atmadıkça tepkisiz kalıyor öyle. Rufus ile yazdırdıgımda dd formatında yazıyor ve USB remen görğnmez oluyor Aygıt Yöneticisi'nden veya Rufus'tan...
  3. E

Öneri Honda f5 kasa alınır mı ?

Arkadaşlar 2018 honda civic f5 dizel otomatik alınır mı ? Kronik sorunları var mi ? Baktım ilanda 3 5 tane var onlarda hem boyalı değişenli boya değişen cidden önemli mi ? Satacak olsam çok ezerler mi ileride değişenli diye çünkü benim için görünüşü önemli göçük çürük birleştirme yoksa bence...
  4. E

Cs 2 de mikrofon sorunu

Arkadaşlar CS 2 de micrafondan karşıya ses gitmiyor Windows'tan gisli mikrofın ayarlarını açtın oyundan veya ses ayarlarından varsayılan da yaptım mikrofonun kendisini de seçtim CS 2'yi Steam'den doğrulattım yani bu çözüm yollarını denedim. Başka çözüm yolu bilen veya sorunu bilen varsa yardımcı...
  5. E

İnternet hızı sürekli düşüyor.

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce Türk Telekom'dan internet aboneligi yeniledik (neden başka firma değil diye soracaklar için şehrimizde en stabil hizı normal sartlarda gene Türk Telekom sağlıyor ve abonelik işlerine ben bakmıyorum insiyatifim dışında gerçekleşen bir durum).neyse yeniledik derken...
  6. E

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Valla verdiler elimize kullanacak artık bir şekil 😀 bende benimkinde darbopaz vs oldugunu düşünüyorum ama nasip böyleymiş.
  7. E

Bİrde sadece volde mi yapıyor bu performans sıkıntısını diger oyunlarda denedin mi ? O oyunlar stabil bir performans veriyor mu veriyorsa. Sorun ya oyunda ya windows dosyalarındadır oyunu sıfırdan kurup deneyin olmuyorsa temiz bir windows kurulumu yapın. Benim de bu pc de değilde bundan...
  8. E

Valla bilemedim bence sen ekran kartı sürücüsünü kurdum sanıyorsun ama şuan pc anakart ekran kartını kullanıyor bence ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp amd sitesinden son sürümü ildirip temşz bir kurulum yap. Birde uzun süredir windıws güncellemelerini güncellemiyorsan oda yapabilir tamam...
  9. E

O işlemci o ekran kartını taşımaz bence en az intal 11 nesil veya amd 7000 üzeri bir işlemci lazım. Ayrıca işlemci stok fan ile çalışıyorsa ısı kaynaklı düşüşler olabilir stok fan çok kotu amd nin yeterli soğurmayı yaomıyor. Son olarak aynı ekran kartı bendede var uçar kaçar dediler bende fps...
  10. E

Fm 24 yeni kariyer mi yoksa fm 23 kariyer dosyası devamı mı avantajlı ?

Arkadaşlar fm 23 oynuyordum oyun çok buglu 3 4 sene ikerledim zevki kaçtı ne transfer yapılıyor doğru dürüst ne oyuncuların piyase değerleri dengeli şampiyonlar ligi sampiyonu senede 30 asıst gol katkısı sunan oyuncuya 5 m dolar veriyorlar piyasa değeri 17 18 falan. Neyse uzatmayacagım fm...
  11. E

Hawk Fab 6 alınır mı?

Arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-fab-v6-oyuncu-koltugu-p-HBCV0000318E39?magaza=Hawk Gaming Chair&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.56.2 Bu koltugu alacagım da, fiyatı 6000 civarı. Bundan kaliteli başka bir...
  12. E

Fm 23 gözlemci bugu.

Arkadaşlar FM 23 de bir oyuncu veya bir takımin atıyorum milanın u 19 kadrosunun hepsini gözlemleyecegim. Oyuncuyu veya oyuncuları şeçiyorum gözlemle diyorum. Oyuncu gözlemleniyor diyor aradan 3 4 ay geçiyor rapor gelmiyor. Gidip bakıyırum oyuncuyu sözde XX gözlemci gözlemlemiş ama a b C diye...
  13. E

Yardım Fm 23 hata va bugları nasıl çözülür?

Fm 23 e yeni başladım kafama göre işte yabancı kuralı kaldırdım. Başladım ilk sezonu henüz yeni bitirmiş durumdayım. İlk olarak bosman kuralı ile birini transfer etmek istiyorum. Oyuncu ile görüş dersin görüşürsürsün. Diyorum görüşüyorumda ama mesela kafama fiyat uymadı veya bir yerden para...
  14. E

Sistem darboğaz mı yaşıyor ?

İyi günler arkadaşlar sistemim şu ; AMD Ryzen 5 7600 MPK 3.80GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci MSI Pro B650M-A Wifi AM5 DDR5 6400 Mhz Hdmi DP M.2 Matx Anakart MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Kingston Fury Beast 16GB 5600MHz CL36 DDR5 Ram...
  15. E

Bilgisayar ilk açıldıgında monitöre görüntü bozuk geliyor

Arkadaşlar dünden önceki gün bilgisayarda işlerimi bitirdim. Kapattım. Dün bilgisayarı açtıgımda ekran bozuk bozuk geldi sarı mavi çizgiler falan vardı. Sonra reset attım açtım gene aynı kablo mu yerine oturmadı falan derken çıkarıp tekrar takacaktım biraz çıkarmak için kaboloyu oynattım ekran...
Geri