erdonevv isimli üyenin son içerikleri

1. E

Tavsiye sistem lazım

Bakalım beklicem birazdaha
  2. E

Tavsiye sistem lazım

Adamsın
  3. E

Tavsiye sistem lazım

Şuan bı sistem almak istiyorum sadece kasayı 23-24 bin TL civarı kapatmak istiyorum öneri PC varmı? İstediğim özellikler şunlar,RTX,RYZEN,1tb SSD, RGB kasa, soğutucu,bu şekil bı kasa istiyorum öneri PC lazım
  4. E

Kumar sitesindeki para silinmiş 7slots

Yok kral danışacak tek burası olduğu için merakımdan sordum arkadaş oynamış merak ettim bende
  5. E

Kumar sitesindeki para silinmiş 7slots

Arkadaş dün 7slots da oynadı ve katladı 150k oldu ve sabah oluncaya hesapta 200tl kalmış önceki çekilen parayı da iptal etmişler desteğe yazmış önceki çekimleri felan söylüyor b yani hiç bu 150k dan çektiği miktardan bahsetmiyor onu söyleyince de maalesef kaybettiniz diyor(ben oynamadım...
  6. E

Mesem okulu normal okul gibimi

Normal okul gibi 1gün 8 saat dersmi oluyor?
  7. E

Hazır Sistem Önerisi ?

Bitmiş
  8. E

Beleş Steam hesabına girmek

Mobilden gizli sekmeden gerçekmi diye baktım çıktım sadece
  9. E

Zaten hesapta bir sürü kişi özel bilgiler görünürmü reis onu sordum aslında
  10. E

Oke
  11. E

Beleş steam hesabına merak edip girdim harbi Detroit varmış hesaba girdiğim için bana bişey olurmu bilgilerim felan gözükürmu ip adresi gibi?
  12. E

20.000Tl ye F/P sistem?

Hocam attığın sistemde i5 12400f 4.40hz 13400f 2.5hz neden böyle i5 13400f daha fazla olması gerekmezmi
  13. E

Bu sistemi almayı düşünüyorum nasıl

Kral tükendi bu bunun gibi aynı mükemmel fırsatlar bulursan atarmisin 4060 ti RGB destekli anakart 1tb SSD 24bin TL çok iyi fırsattı böyle fırsatlar oldukça atarmisin
  14. E

İntelmi AMD mi hangisi

Ama işte diğer sorumda bu hızlı açılma olayı doğrumu benim gördüğüm gibi yoksa denk mi geldi
  15. E

İntelmi AMD mi hangisi

Fiyat önemli değil ki burda tüm işlemcileri için hangisi iyi diye sordum
Geri