Bende boom 2 se var sesi iyi baya. Ama bunun kadar tavsiye edilmedi . Bu neden tercih edilmeli bilen varsa yorumlarsa sevinirim bende. Boom 2 se de şarj süresi 18 saat ,daha iyi ama diğer özelliklerin farkını bilemiyorum ankerin sitesinde boom 2 se daha pahalı
bu forumdada seviyeyi aşağıya çeken ergen troller çoğalmış .siz her monitörü oyun için mı alınıyor saniyorsunuz. bende bu monitörden aldım 2 sene önce. fiyatı gayet uygun.
uygun fiyata kulaklık arayanlara şunu tavsıye ederım. ben cloud 2 den sonra buna gectim fazlasıyla iş görür
https://www.hepsiburada.com/gamebooster-h12-rebel-rgb-7-1-virtual-kisa-mikrofonlu-siyah-oyuncu-kulakligi-gb-h12-p-HBV00000PSSLX?magaza=Hepsiburada
1733016840
uygun fiyata kulaklık...
çok dandk bende var 500 tl ye almıştım 2 sene önce. ısıtması son kademde bıle yetersız. ürün cok hafıf oldugu ıcınde yeterlı baskıyı tosta yapamıyor ve ıstenılen tost olmuyor. ben pişmanım bu urunu aldığıma
indirimi sadece 50 tl olarak görmek bence cahillik. ürünün son 1 yıllık ortalama fiyatına baktım ve 1 sene önce 699 tl fiyatı olduğu ve yüksek enflasyon ortamında fıyatı gayet uygun . ihtiyacı olanlar için sıcak bır fırsat
loq kasa+ 4060 olduğu ıcın 42 k etmez. yoksa daha premium bişiler olsa 42 k edebilirdi. bunun sıcak bir tarafı yok bence. benım fıkrım bu arada . sana göre sıcak fırsat olduguna gore 50 k cıvarı ederı varkı paylaşmıssın . yoksa ederi zaten 42 k olsaydı buraya paylaşmazdın . saygılar :)