ereh isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ryzen 5 5600x ile Hyper 212 RGB Black

Merhaba, Hali hazırda Ryzen 5 3600 + 3060ti'lı bir sisteme sahibim. Sadece 2K çözünürlükte oyun odaklı kullanıyorum. İşlemcinin stok soğutucusu çok iyi performans vermediği için Hyper 212 RGB Black hava soğutucusunu sipariş vermiştim. Ki R5 3600 için gayet yeterli bir soğutucu gibi...
  2. E

G430'dan Corsair Void Elite geçmeye değer mi?

Tamamdır, indirimde bulmuşken aldım. Zaten G430'un ufak bir iki sıkıntısı vardı. Hem daha güncel bir kulaklığa geçmiş oldum. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
  3. E

İkinize de fikriniz için teşekkür ederim ama maalesef kafamın içi de böyle bir taraf al bir taraf alma diyor :D Profesyonel bir kullanıcı olmasam da insan değiştirdiği zaman kalite farkını görmek istiyor, o yüzden bilemedim :/
  4. E

Merhaba, Uzun bir süredir Logitech G430 kullanmaktayım. Fakat artık değiştirmek istiyorum. Şuanki kulaklığımdan, Corsair Void Elite 7.1 Surround kulaklığa geçmek mantıklı mıdır, değer mi? Nedenlerini yazabilirseniz çok mutlu olurum. Çok teşekkürler..
  5. E

Bilgisayarıma fiyat belirlemek istiyorum.

Vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için hepinize teşekkürler..
  6. E

Pek hatırlamadığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 5 yıl olmuştur diye tahmin ediyorum. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum ram ve hdd'yi yakın zamanda aldım. Ram'i 2. el aldım. HDD ise evde boşta duruyordu. Yani parçaları alalı ne kadar oldu kestirmek pek mümkün değil. Hiç overclock yapmadım.
  7. E

Kasada arkada 1 adet fan var, kasanın kendi fanı olması lazım.
  8. E

Merhabalar, Önceden belirteyim satış postu değildir :). Yeni bilgisayar aldığım için eski bilgisayarımı satmaya karar verdim fakat piyasaya fazla hakim değilim. Şu adam şu fiyata koymuş benimki bu kadar eder mantığıyla fiyat belirlemek istemiyorum. Veya çok düşük bir fiyatta yazmak istemiyorum...
Geri