Eren Aslan isimli üyenin son içerikleri

1. Eren Aslan

Forza Horizon 5'de Eklentiler Yüklenmiyor

Forza Horizon 5 Premium pack aldım. Oyunu yükledim ve oynayabiliyorum ama şunu fark ettim. Paketin içinde Vip, Car Pass, Welcome Pack, Treasure Pack, yeni başlayanlara özel verilen araçların dışında 36 tane araba bulunuyor. Ve hiçbiri yüklü değil. Hatta videosunu da buraya bırakıyorum. Daha net...
  2. Eren Aslan

Forza Horizon 4 Gri Ekran Verip Kapanıyor

mstoreden nasıl yapacağım yada xbox ın uygulamasından?
  3. Eren Aslan

Forza Horizon 4 Gri Ekran Verip Kapanıyor

Sistemim yetiyor. Uzun zaman boyunca oynadım ve son 2 gündür bu şekilde hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim. Olay görüntüleyicisinden hata ya baktım bu şekilde; Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x60dcb4a3 Hatalı modül adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm...
  4. Eren Aslan

PC hocası gg2 yayın yapılır mı ?

yapabilirsin knk
  5. Eren Aslan

SSD'nin Üzerindeki Yazılı Şeritleri Çıkarmalı Mıyım?

çıkarma knk kalsın
  6. Eren Aslan

H110 d3a minig anakartını kaç tl ye satarım

bence 1000 tl gibi bi fıyata gider biyasayı göz önüne alarak
  7. Eren Aslan

Yayın açmak istiyorum yardım eder misiniz?

Tamamdır sağ ol 1617138847 Tamamdır sağ ol 1617138865 Tamamdır sağ ol dostum :)
  8. Eren Aslan

peki oyunda fps m nasıl olur. 1617138689 ve obs mi kullanayım yoksa önerdiğiniz bi canlı yayın uygulaması var mı?
  9. Eren Aslan

arada bi olsa da yayın açmak istiyorum özellikle cs:go yayınları açacağım bu sistemle yayın açsam sıkıntı olur mu? ve yayın kamerasız olacak. Sistemim: R5 1600 RX 580 4 gb OC versiyonu 8 gb ram (ramden bi 8 daha takmaya çalışacağım) 250 GB SSD 150 GB SSD 500 GB HDD (bunları niye yazdım...
  10. Eren Aslan

Elektro gitar önerisi

öneriniz için teşekkür ederim peki cort markasından hangi modeli önerirsiniz? 1615841011 öneriniz için teşekkür ederim :) <3 1615841069 peki amfi olarak öneriniz var mı siz amfi kullandınız mı
  11. Eren Aslan

Elektro gitar önerisi

teşekkür ederim
  12. Eren Aslan

Elektro gitar önerisi

Arkadaşlar ben hayvan gibi metal şarkı dinliyorum bana elektro gitar önerir misiniz? tek elektro gitar değil yanında amfi falan da önerirseniz memnun olurum :d (bu ara hiç klasik yada elektro gitar çalmadım başlangıç gitar önerilerinizi istiyorum bütcemde çokk fazla yok )
  13. Eren Aslan

Fl Studio'da kendini kaybetmek bu olsa gerek dinleyin hak vericeksiniz

bence güzel olmuş :d
  14. Eren Aslan

Bugün internet sözleşmesi bitiyor ne almalıyım yardım edin

hocam? 1610203877 hocam alınır mı?
  15. Eren Aslan

Bugün internet sözleşmesi bitiyor ne almalıyım yardım edin

hangi terifeye geçeyim sizce Millenicoma mı geçeyim 1610203556 bizim bulunduğumuz yerde fiber alt yapı yok demek istedim 1610203607 sizce hangi internet sağlayıcısını kullanmalkıyım kullanmalıyım
Geri