Selam bir sorun var çözemiyorum asus tuf gaming 15 laptop aldım amd ryzen 5 7535hs rtx2050 özellikleri olan bir freedos laptop
haliyle usb belleğime windows 11 yükledim
laptopa usb takıyorum usbyi görüyor boot menüden seçiyorum windows kurulum ekranına geldiğinde sürücüleri görmüyor işlemcim...
amd ryzen 3 3250u radeon graphics 8 gb ram
laptobumu satmak istiyorum ikinci el olarak ama ne kadar fiyat yazmalıyım bilmiyorum piyasası nedir bilmiyorum
bataryası bitik şarja takılı çalışıyor ve donmalar yaşanıyor ara sıra tahmini ortalama ne kadar satabilirim sizce
9500 tl ve altında vergi indirimi ile alınabilecek en mantıklı bilgisayarlar hangileri bu konularda çok bilgisizim yardımcı olabilecek birileri var mı donanımsal anlamda o fiyat baremindeki en iyi bilgisayar sizce nedir
kanka laptopum çok eski olduğu için biosta security kısmında o özellik yok napacam biliyor musun
1714673255
güvenli önyükleme durumu desteklenmiyor diyor sistem bilgisinde
windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası alıyorum windows 10 u kurmaya çalışırken çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen tek oynayabildiğim oyun olan tftyi oynayamıyorum bilgisayarım windows 7 kaldığı için
bilgisayarım çok eski Windows 7 intel hd graphics 4000 8 gb ram Intel i 3 3310m var bütün uygulamalar artık Windows 7 desteklemiyor ama windows 10 u kaldıracağından korkuyorum sizce kaldırır mı Windows 10 u?
bilgisayarı açtım ve ekranda bir anda your ıp adress exposed diye bir bildirim aldım modemimi resetledim ip adresim değişmesine rağmen itopvpn adlı bir siteye yönlendiriyor ordada hala exposed olarak gözüküyor ne yapmam lazım ve bu şekilde benim bilgilerimi çalabilirler mi
Hades Oyununu açarken oyunu açmak için 3 tane seçenek çıkıyor birincisi diretcX ile açma ikincisi vulkan ile açma üçüncüsü ise 32-bit ile açma internetten baktığımda vulkan seçeneğiyle oyunu açınca daha fazla performans aldığını öğrendim ama nasıl vulkanı açacığım hakkında hiçbir bilgi veya...
bütçem olsaydı böyle bir şey düşünürdüm şuanda ekran kartı için bile para yok eğer böyle bir şey varsa laptopa takabilirsem birşeylerimi satıp almayı planlıyorum :/