EREN PC isimli üyenin son içerikleri

1. E

Okula gitmemek için heyet raporu alınır mı?

Zaten 11 hafta kaldı her hafta 2 gün gitsen 22 gün 10 gün daha devamsızlık hakın var kalır 12 gün son iki hafta yoklama alınmaz 8 gün sildirme bilirsen hiç gitme zaten bildiğim kadarıyla bu iki hafta sınaz haftası yani gitmen zorunlu 4 gün dağa düş 4 gün falan gitcen
  2. E

Elimdeki vp kodunu nasıl satarım

Kaç vp var
  3. E

Ailem espor maçlarını izlememin anlamsiz olduğunu söylüyor?

ona bakarsan dünyanın yarısı futbol maçı izliyo kimseye faydası yok bende valorant izliyom keyfi bence boş zamanlarda yapmanın hiç bir sakıncası yok eğer zaten baban futbol falan izliyosa fikrine çok önemseme
  4. E

Kız konularına çok fazla takıyorum

Hiç bir yere gelemicem bı arkadaş daha üniversiteye gidince kız arkadaşı olcak sanıyo 18 sene kimse sana baktımıki unide baksın tamamen tiple alakalı zaten iyi olsaydın çoktan lisede bile olurdu bence duşuncelerini bi duşun knk yoksa hayal kırıklığı yaşarsın üniversiteyede kimse fantazi yapmaya...
  5. E

Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

sohbet ediyosa ilgisizsin diyemesin ama konuşurken kulandığı cumlelerden anlayabilirsin bence hangi niyetle yaklaştığını
  6. E

Ülkede ve dünyada spor fanatikliği

aşırı haklısın
  7. E

Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

açılmasan sanki hoşlanmaktan vazgeçicen içinde kalcak bi pişmanlık olarak acil birbirinizden soğumadan açıl derin red yesende denemiş olursun sonra çok üzülürsün denemedim diye
  8. E

Jöle önerisine iht. var

jolemi kaldı kanzi spray var mis gibi
  9. E

Ben bir şeye bulaştım

çek sonra hiç çekemicen belki 1 ay sonra bile bile patlatırlar parayı alıp kaçma tarzı
  10. E

Kaliteli raplika ayakabı satan yer

selam normalde orjinal dışı giymem ama bi kaç tane kafaya taktığım ayakkabı var ya bedeni yok yada stoğu ama birden çok alcağım için kaliteli replika satan bi yer varmı çok tür olursa iyi olur bu arada konu yasakmı bilmiyotum sory
  11. E

Hayallerle yaşayanı gerçekler halleder olayının somut halini yaşadım

Kıza git açıl hep sen kurtul hemde aklınca soru işareti kalmasın yoluna bakarsın
  12. E

Yardım 7800x3D PBO Ayarları | Neler düzeltilebilir ?

R7 7800X3D yapma 3d Ler kafayı yer
  13. E

İstanbul'da en iyi operatör hangisi 2026?

Türk net
  14. E

Rüyaların bir anlamı var mı? Varsa benim rüyamın anlamı ne?

ne düşünürsen onu gölürsün
  15. E

Siyah saç-Beyaz ten ikilisine ne deniyor?

akyaz deniliyo knk
Geri