EREN PC isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yeni Sistem Topladım Yorumlar Bekleniyor..

ho bence güzel sistem ama iki eleştirim var bence oraya kaliteli bi 850 psu gidermiş o psu olmamış 2 bence bazı parçaları bi tık pahalıya almısın ama boşver almısın artık uğraşma sadece psu değiştire biliyosan değiştir
  2. E

5600 İçin En Üst Nvıdıa Gpu

bu ara indirimede giriyo 4070 alabilirsin bence 5070 darboğaz yapar bide soğutucunda iyi ben olsam o işlemci az bi oc atarım
  3. E

Pepsi Çilek ve Krema Aromalı Kola Hakkında Görüşlerim. Bence Bi Deneyin.

Çok şekerli şurubu benziyo vişneli kola bulmaya çalış yurt dışında içmiştim o cidden güzeldi
  4. E

Eski sevgiliyi unutamamak

oda eskş sevgilisi unutamamış demeki yaş kaç
  5. E

Yüz Hatlarımı İyi Bulmiyorum Ne Yapabilirim

yüz yoga tarzı şeyler var deneyebilirsin
  6. E

Hoşlandığım Kıza Açılmalı Mıyım?

dimi zaten çoğunlukla konu foruma yazcak duruma gelince biraz umutsuz vaka oluyodu ama buda ilk olsun
  7. E

Hoşlandığım Kıza Açılmalı Mıyım?

forumun nadir başarırı ilişki operasyonu👏👏
  8. E

Hayatta Her Şeyin Bir Zamanı Vardır

lütfen o zaman çok geç gelmesin bu arada bunu bence bi item orarak düşünmeyin
  9. E

Spor için takviye toz vb

[H3 id=''][/H3] [H3 id='Hardline+Kreatin+iyi midir?+dekatlon+da+var+direk+alrm+kargo+beklemem']Hardline Kreatin iyi midir? dekatlon da var direk alırım kargo beklemem[/H3]
  10. E

Spor için takviye toz vb

Merhaba, spora başladım ve takviye kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım özellikle kreatin almamı söylüyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Protein, kreatin hangisini kulanmam gerekir? Kaliteli ürün önerir misiniz? Ayrıca bazen setlerde tıkanıyorum,.Kreatinin buna etkisi var mı bilmiyorum. Yaşım...
  11. E

Motive uzi mortal kombat bileti ucuza

son gün bok satarsın geçmiş olsun
  12. E

Motive uzi mortal kombat bileti ucuza

4000 bine satılıyo zaten biletler niye senden alak
  13. E

Kızla nasıl konuşurum.

yaş kaç ona göre konu önerim zaten beğendiyse seni her türlü olur
  14. E

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Aslıl gerçek soruyu soruyorum bu 2 senede o senin doğum gününü kutladımı eğer kutlamadıya atma eğer ben unutamadım hala seviyorum diyosan at
  15. E

Sevdiğim kız için napmalıyım

knk yanlış anlama mantıklı bi yere bağlicam yaş kaç ve aynı ortamdamısınızz okul gibi
Geri