EREN PC isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sizce bu kıza açılmalı mıyım?

zamana bırak bi anda her şey olmuş olcak onunda niyeti varsa
  2. E

Kasaya araba kokusu asılırmı ?

HAJKAHAHSTWCABABAB. Kasaya neden araba kokusu asarsınki odana as çok ergence bide areon arabasına takanlar bide çok keko
  3. E

İş arkadaşına ne hediye alınabilir?

ne alakası var işten tanışıp kaç tane sevgili olup evlenen biliyorum zaten yılbaşı etkinliği falan yapıyolarsa senin düşündüğün gibi biyer değildir kimse kimseyi rahatsız etmedikleri sürece işe karıştırmadıkları sürece hiç bir sıkıntı yok uluslar arası bir şirkete çalışıyorum çok üst seviye...
  4. E

İş arkadaşına ne hediye alınabilir?

kız kaç yaşında ? bide ufakta olsa hoşlanma varmı flortöz bi hediyede fena olmaz
  5. E

.

16 ya kadar hızlı uzarsın sonra yavaşlıyo
  6. E

Sevgilimden ayrıldım

biraz alakasız ama yaş kaç
  7. E

CNC Öğrenme Kaynakları Arıyorum

Deneyim lazım git çalış internetten zor
  8. E

10. sınıfım okula hiç gitmedim

imkanı dahil yok seneye artık
  9. E

Asker Olmak Mantıklı mı

intihar niyetinde yapmıyosan iyi
  10. E

Sizce bu durum şansmı?

bizimkide meskek lisesi özelikle bizim sınıf tek giti 3000 kişilik okulda ingilizcem ortalamaydı daha iyileri vardı tamamen şans faktörü bidefa letonyaya bidefa almanyaya 6 kişi gitik ama emin ol ingilizcen iyi olsada sadece işimiz oluduhumuz kişilerle iletişim kurma şansın oluyo zaten...
  11. E

Ssd stokladım sizce nasıl?

ssd ler sandığınız kadar zamlanmicak bence
  12. E

Biri ile iliski yasadığımız halde dini konulara önem göstermek etikmi sizce?

Knk öyle bı zihniyet yok bidefa her günahın afı var bazıları hariç bu bence ilişkiye girmek için bu bahane yada girdikten sonra bunları düşünmemen için bı bahane müslümansan ve yaptıysan töbe et ve bida yapma yapmadıysan yapma yaptıysanda ceheneme gidecen diye bişey yok kendine tövbeni et...
  13. E

Babamın depo tapusu var TOKİ’ye başvurabilir miyim?

yok tapu varsa olmaz o iş
  14. E

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı altakinin uzun zamandır sevgilisi yok
  15. E

Oyun içi hakaretten suç duyurusunda bulunma

Riot size bilgi vermez uhraştıhınla kalırsın paran boşa gider
Geri