x le arasında resmen hiç fark yok hemde bu 60 w olduğu için az ısınıyo daha mantıklı -30 uv verdim hem fps oyunlarında 50 derece hem 7700x ten %5 daha performanslı
zaten kimse esnaf ta yaptığı stajdan memun değil amele niyetine kulanıyolar kimsede memun kalşmicak resmi yerlere büyük şirketlere başvuru yap ben mercedeste yapıyom sende kendi gölümünle ilgili bul 15 kişiyiz 2 kişi resmi yerdeyiz diğer 13 tanesi sürünüyo
Fİkirleriniz için teşekürer öncelikle çinden baya bi soğudum arkadalım srk 450 aldı 6 ayda motorun şasesi paslandı ve garajda olmasına rağmen ve üstüne kaç kez yolda bırakmış ve internetede bir sürü kronik sıkıntısı var 450 verip 450 cc olcak diye dandik bi motor almak istemiyorum üstüne çocuk...
meraba r25 alıcam önceden motor kulandım ama ilk motorum deneyim var şimdi sıfır r25 almayı düşünüyom normalde 450 bütçem yok ama yarısı bayiden 12 taksit oluyo ve baya beğendihim için almak istiyom fikrimi değiştirecek varmı farklı bi seçenek bida r25 sizce mavimi siyah mı pahalı olduğunu...
ho bence güzel sistem ama iki eleştirim var bence oraya kaliteli bi 850 psu gidermiş o psu olmamış 2 bence bazı parçaları bi tık pahalıya almısın ama boşver almısın artık uğraşma sadece psu değiştire biliyosan değiştir