Eren& isimli üyenin son içerikleri

1. E

Türk Telekom altyapısı kullanan türknetli ye İnternet yok kampanyası

Anladım dostum teşekkür ederim ancak bana bu şekilde geri dönüş olmadı müşteri memnuniyeti adına ilk önce onların kablosunu bağlayıp daha sonra diğer kablosunu bağlaması gerekmez mi bir müşteri temsilcisi Türk Telekom bağlayacak diyor. Bir müşteri temsilcisi ekiplerimiz gelecek diyor. Bende...
  2. E

Anladım dostum teşekkür ederim ancak bana bu şekilde geri dönüş olmadı müşteri memnuniyeti adına ilk önce onların kablosunu bağlayıp daha sonra diğer kablosunu bağlaması gerekmez mi bir müşteri temsilcisi Türk Telekom bağlayacak diyor. Bir müşteri temsilcisi ekiplerimiz gelecek diyor. Bende...
  3. E

Maalesef , Gigafiber yok ne yazık ki bir kaç şanslı kişiden biri değilim. Türk Telekom fiberi var. Maalesef turknet Gigafiber yok. Peki diyeceksiniz neden aynı hızda ise Türk Telekom'dan türknete geçtin ? Türk Telekom beni çok yordu hocam 75 Mbps ADSL kullanırken şu anda da o var. Max...
  4. E

Türk Telekom Türknetin internetini bağlamıyor. Fiber çekilen binada bize İnternet yok. Türk Telekom lulara var. Ben anlamadım ki 06.03.2026 ten beri bekliyorum 21 gün oldu. Müşteri hizmetlerinin hiçbir konuda fikirleri yok. Çok deneyimsizler. Fiber yok demeye başladılar şimdide binanızda 1-4...
Geri