youtubedan komple silme rehberleri var onlara bak istersen benim oyunum ilk açıldığında tam performansla başlayıp bir kaç dakika içinde ekran kartı ve işlemci kullanımını kademe kademe azaltıp fps nin düşmesine sebep oluyordu denemediğim şey kalmadı bu ayarı redditte yabancıların açtığı bir...
arama yerine hizmetler yaz
açılan listede GAMEINPUT SERVICE seçeneğini bul sağ tıkla özelliklere gir
başlangıç türü yazan kutucuğu devre dışı yap
alttaki durdur butonuna tıkla
uygula ve tamam butonlarına tıklayıp bilgisayarı yeniden başlat
@eskighost @TriRivals
denemediğim şey kalmadı gemini bile küfür etmeye başladı artık çözülmediği için en son amd sürücüsü çok yeni belki bug olabilir dedi bir önceki sürüme çekmeyi deniycem şimdi
işlemcinin üstünde nzxt t120 kule tipi soğutucu var gayet serin çalışıyor
memory temp. 90-95 civarına kadar normal dedi gemini
daha geçen hafta sıfırladım temiz kurulum yaptım ekran kartıda yeni 2aylık yazılımsal bir sorun bence ama çözemedim diğer oyunlarda darboğaz olmuyordu forza5 de full...
birinci foto ilk oyuna girdiğimde 80-100 arası 1080p ekstrem ayarlarda , 2.foto haritada 15dk dolaştıktan sonra ,kademe kademe düşüyor fps 20leri filan gördü sabah girdiğimde
merhaba bir kaç ay önce 9060xt 16gb aldım işlemcim i5 12400f forza horizon 5 en yüksek ayarlarda 1080p de 150 fps ortalaması vardı bugün fh6 indirdim ekstrem ayarlarda 70-90 arası bir fps aldım bir kaç saat sonra fps 30-40 lara düştü ne yaptıysam yükselmedi gemini yapayzeka üzerinden yapmadığım...
forza 6 ve cs2 oynayacağım
1777919137
bunu nerden buldun ilk defa görüyorum bu markayı nasıl güvenip bu kadar para verdin
1777919276
ben tuf kullanıyorum şuan gayet memnunum kaliteden hiç sallanmıyor pivot özelliği aşırı iyi çalışıyor