Eren⁰⁶ isimli üyenin son içerikleri

1. E

Trojen mı yedim ayvayı mı yedim

Arkadaşlar bilgisayara format attım ve avast indirip bilgisayarı taradım şimdilik bir sorun gözükmüyor acaba virüsten kurtulmuş muyumdur başka önerebileceğiniz bir şey var mı
  2. E

Adamlar benim mailime girip taslak olarak oluşturmuş yani dışarıdan gelen bir mail değil adamlar Outlook hesabıma giriş yapmışlar zaten attığım görsellerde de hem mail adresim hem de şifresi yazıyordu ben üstünü çizdim ayriyeten Outlook geçmişinden baktığım zaman neredeyse 20 farklı ülkeden...
  3. E

Arkadaşlar epic games hesabım çalındı telefon numaram kayıtlı olduğu halde hesabımı aldılar ve maili değiştirmişler ubisoft hesabımında değiştirmişler mailimi kullanarak uber ve tinder da hesap açmışlar yemleme değil
  4. E

Arkadaşlar format atamıyorum format atarken hata veriyor bir sorun olur mu şimdilik formataşamasında bütün diskleri biçimlendirdim ve İnternet kablosunu çıkardım hala veri çalmaya devam edebilirler mi
  5. E

Hangisi 1758743831 Bende webcam yok ki telefona sızmadıysa sorun yok
  6. E

İnternetten outlook hesabıma girince otomatik olarak bu dilde başlıyor
  7. E

Ben şu anda işteyim şimdi yapabileceğim bir şey var mı yoksa eve gidince mi yapmalıyım
  8. E

Epic games ve battle.net hesabına girmeye çalışmış başka bir sorun olur mu acaba
  9. E

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce rdr2 için türkçe yama indirdim onun haricinde uzun zamandır bilgisayara bir şey indirmedim bugün gece epic games telefon doğrulama kodu yollamış bende outlook a bakıyım dedim ve bunun la karşılaştım sizce trojen yemiş olabilir miyim yoksa mail adresimi ve...
  10. E

Yardım Ucuz a satılan Iphone lar Güvenilir mi?

@DR. BİYOLOJİ Pttavm den verdiğim siparişi iade oluşturdum ve migros sanal marketten sipariş verdim burada bir sıkıntı olur mu 1737023132 https://www.migros.com.tr/elektronik/apple-iphone-16-pro-256-gb-natural-titanyum-cep-telefonu-p-255efa2 bunu sipariş ettim
  11. E

Ürün yorumlarına E devlet te imei kaydı gözüküyor yazmışlar. (İthalat yoluyla kayıtlı yazıyormuş)
  12. E

Ürün kargoya verildiği için iade edemiyorum. Bunu kullansam garanti olmaması haricinde bir sorun çıkarır mı (imei sorgulamada ithalat yoluyla kayıtlı yazıyormuş kapanma vs olur mu) ya da başka ne sorunlar çıkarabilir? (1 yıl apple garantisi + 1 yıl ithalatçı garantili)
  13. E

Sipariş vermiştim iptal mi ediyim öneriniz nedir. Bu telefon bir sorun çıkarır mı?
  14. E

Arkadaşlar aynı satıcı HB, Trendyol da da var yorumları iyi gözüküyor.
  15. E

Merhaba arkadaşlar ben bu sitede piyasa fiyatının 10 bin TL altında bu modelleri gördüm ürün yorumları da hep 5 yıldız ve güvenilir diyorlar sizce bunlardan birini alsam bir sorun çıkarır mı? (Kapalı kutu ithal gelen telefonları kayıt yapıp satıyorlarmış yorumlarda öyle yazıyor)
Geri