Eren1010 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Köpek korkusu nasıl yenerim

Bilmiyorum ama yani tek bende mi var ama kucukcuk köpek ya sevmeye çalıştım elim gitmiyo iste
  2. E

Köpek korkusu nasıl yenerim

Merhabalar bugün işe başladım fakat orda 2 tane köpek var bağlı ama arada salıyorlar bende korkuyorum ama 2 side kucuk tatlış cins köpek ama nedense bu korkumu yenemiyorum küçüklükten beri bi korku bu nasıl yenerim bu korkumu alışmam gerek çünkü yaz tatili boyunca köpeklerle dipdibe olucam
  3. E

Kartondan direksiyon setimin sorunu nedir

Merhabalar bir direksiyon seti var kartondan mouse ile yaptım ets2. Dedireksiyonu milim dahi oynatsam oyunda direksiyon yarım çevriliyor hassasiyet filan ayarladım ama çok ta bi fark olmadı başka videolarda böyle degil
  4. E

Babamin yaninda arabayi stop ettirdim diye sorun benmiyim

Evet işte stres olduğum için yapamadım normalde verdiğinde sürebiliyordum o bağırdıkca bende stres oldum
  5. E

Babamin yaninda arabayi stop ettirdim diye sorun benmiyim

Merhabalar dün boş bi yolda araba sürmeye çıktık trafiğe kapalı alanda ablam geçen sefer benden daha çok stop ettirdi ve babam hiç bir şey demedi fakat bugün düzgün yapamadım ve stop ettirdim bağardı filan sonra ablami çağırdı o sürdü biraz sonra tekrar beni çağırdı ben gelmicem dedi gene başladı...
  6. E

Bu güncelleme yüklenmelimi

bu güncelleme indirilmelimi?
  7. E

Merhablar sistemim Ets 2 kaldırır mı

Tamam teşekkürler
  8. E

Windows 11 var sistemimde biraz ondan sıkıntı yaptim 60 fps alirim dimi
  9. E

Amd radeon graphics ekran kartı Ryzen 5 5600H 8gb ram 512 gb ssd Drectx 12.1 En düşük ayarlarda 60 fps alır mıyım
  10. E

13 bin TL ye laptop önerisi

Olsa olsa 14 olur 1690830099 acer aspire 3 a315-24p bunu önerdiler ama hatta videoları var güzel diyorlar oyun performansı falan ama
  11. E

13 bin TL ye laptop önerisi

Merhabalar 13 bin tl ye kadar çıkabilirim bunun haricinde ödev okul ve arada oynanabilecek oyunlar mesela düşük ayarlarda 1-2 el oynayıp çıkmak için valorant minecraft kaldıracak bir laptop istiyorum yarın alacağım çünkü
  12. E

İ5-2520 sisteme oyun tavsiyesi

Minecraft olabilir eğer severseniz ama yanlış kitleye gelirseniz sevmezsiniz (roblox)sonra gta sa bide half life 2 olabilir 1690743120 Ancak minecraftı.1.16,1.12.2,1.15 tavsiye ederim
  13. E

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Ya bakın baya baya baya kötüyse gta Vice city,minecraft(1.8.9) gibi en düşük ayarlarda açar heralde ama sistemi yazmadan konuşmaktan doğru değil
  14. E

Yeni bir sistem alıcam fakat Vram nereden öğreneceğimi bilmiyorum

Peki bu laptopta valorant en düşük ayarlarda oynayabilir miyim
  15. E

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Hocam siz yazın yinede mesela tahmin edeyim hd graphics ve yanında sayı yoksa hiç oyun konusuna bulaşmayın ama oynayacağım diyorsanız minecraft 1.8.9 öneririm roblox tarzı oyunlar kaldirir
Geri