Eren2123 isimli üyenin son içerikleri

1. E

5-7k arası monitör tavsiyesi

Hepinize teşekkür ediyorum.
  2. E

Aslında ben daha önceden monitör için araştırma yaparken bu satıcıya soru sormuştum bu cevapları vermişti. Sıkıntı çıkarsa hepsiburada güvencesi var değil mi ?
  3. E

Hocam AOC 24G42E için en uygun satıcı hepsiburada aptex satıcısı alınır mı ? Ölü pixel vb. durumlarda sıkıntı çıkartır mı ? 1756294508 Hocam aynı fiyattan satan 6 satıcı var monitörde sorun durumunda sorun yaşamayacağım hangisi ?
  4. E

Valorant, CSGO, Bannerlord, Factorio gib oyunlar oynuyorum.
  5. E

Merhaba, 1080p bir monitör arıyorum. Sistem özelliklerim 2K bir monitörde sağlıklı bir görüntü vermez sanırım yine alta bırakıyorum: RX 570 4 GB Ryzen 3 3100 4-Core ASUS Prime A320M-K Bütçemde esneklik yapabilirim. Tercihen görüntü kalitesi, paneli iyi (opsiyonel pivot ayarı olursa iyi olur)...
  6. E

İyzico ve Parolapara İndirim Mantığı Nasıl İşliyor?

Cashback şeklinde hesaba yatıyor. yalnız kampanyalara iyzico hesabından katılman gerekiyor açmak yetmiyor. Parolpara da cashback şeklinde oluyor diye biliyorum
  7. E

Yardım Arka odada internet çekmeme sorunu

Merhaba PowerLine için elektrik tesisatını kullanıyor elektrik tesisatı kötü olan bir eviniz var ise pek mantıklı değil ve tesisat yük altına girdiğinde düşüşler oluyor fakat sizde ne kadar olur bilemem. Deco E4 için ise doğru noktalara koyucak priz vs. varsa düşünülebilir. Fakat net bir cevap...
  8. E

Yardım AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Tavsiye

Parpola iyzico vs. indirimli ödenemyi biliyor musunuz
  9. E

Yardım AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Tavsiye

Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat tuş takımı alttan olacağı ve Türkçe klavyeden geçiş yapcağım için alışmak zor olur diye düşünüyorum. Klavye için uyumlu keycaps nerden bulabilirim önerilerinizi bekliyorum. Ayriyetten sizce bu fiyata f/p mi , alınır mı ? Başka klavye önerilerinizide...
  10. E

2500TL klavye önerisi

Hocam benide bu klavyeye çeken sebeplerden biri rapid triger ama keycapslerinin yazılarının aşağı tarafta olması hoşuma gitmeyen bir özellik oldu. Size orjinal hali ile mi kullanıyorsunuz ?
  11. E

2500TL klavye önerisi

Hocam başka önerebilceğiniz klavye var mı ? Keycapslar pek hoş gelmedi. İlgilendiğiniz için teşekkürler
  12. E

2500TL klavye önerisi

Hocam gerçekten güzele benziyor fakat bir şey sormak istiyorum. Akko Monsgeek Fun60 Max Shine- Through gibi daha oyunculara yönelik klavye önericek olursanız ne önerirsiniz.
  13. E

2500TL klavye önerisi

Merhabalar. Öncelikle güncel olarak numpadli membran bir klavye kullanıyorum ve mekanik bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum. Ses konusunuda geceleri oyun oynayan biriyim çok sesli olması sıkıntı çıkarabilir. Bütçem maximum 2300 tl ama değerse biraz daha çıkabilirim. Tercihim tkl bir klavye olsa...
Geri