Yakın zamanda klavye alacağım. 3000tl limidim var ve klavyenin sessiz bir switch e sahip olmasını istiyorum. Kendim Razer Pro Type Ultra gibi bir klavye buldum ama bunun gibi başka ne klavye alabilirim, tavsiyelerini nelerdir size sormak istedim. Toplama klavye olabilir
Bilgisayarımı gece indirmeye açık bıraktım gece elektrikler gitti geldi kasayı açıyorum her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gitmiyor mouse çalışmıyor klavye çalışmıyor rgb leri gelmiyor neden böyle oluyor çözemedim anakartta bişe var galiba anakart asus tuf b450 pro gaming
Dostlarım rtx 2070 super bir gpu ya sahibim. 4k dedteği var. Ama monitörüm 1080p. DLSS teknolojisiyle monitörü 4k kullanabilir miyim? Eğer kullanamazsam ne işe yarar bu teknoloji?
Sadece oyun oynuyorum evet :D ama m.2 ssd de (2gb yazma 3gb okuma) mesela windows açma hızı 11 saniye gibi bir süre oluyor ssd de ise 550mb okuma 350mb yazma olduğu için maalesef 44 saniye gibi bir süre oluyor o yüzden m.2 almayı düşünüyorum şimdilik :D :)
Evet
1587352615
Arkadaşlar net anlatamamışım kusura bakmayın xpg nin 512gb m.2 ssd si 3400 okuma 2000 yazma ve oyunlar yüksek oyunlar olacak far cry 5 gta metro vs
Teşekkür ederim kadeşim evet hepsinin aynısı zaten kafamdaydı :D klavye saber rgb yapacağım zaten mouse rampage howl alıcam kulaklık da gamepower mei rgb alacağım ilgin için teşekkürler :)
1587352467
Değiştirmedim sadece üstteki en istediğim yaptım 2070 li alttaki super li +1300tl onun...
Vallahi kardeşim ilk başta kafamda o vardı her yerde karşılaştırmalarına baktım tüm videoları izledim ama bana RTX teknolojisi de lazım o yüzden 2070 Super i seçtim yoksa evet hem daha ucuz hem daha performanslı :D :)