şuan fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama anakarttan düşmek amacıyla a520 anakart alabilirsin ryzen 5 5600 çok güzel bi işlemci yanına kule tipi bi soğutma...
kardeşim bana da sınavlara odaklanmam lazım işte bu sene diyip bahane bulup ilişkiyi sonlandırmak istedi hani bişey demek istemiyorum ama ara verelim gibi...
Merhaba arkadaşlar m2 ssdm bozulduğu için idarelik sata ssd arıyorum garantiye yollayacağım gelene kadar sata ssd ile takılacağım ve oyunlarımı koyarım...
1729883554
güncelleme =
m2ssd bios kısmında gözüktügünden format flashı oluşturdum format atarken diski gördü biçimlendir derken boyle bir disk bulunamadı...
Herkese selamlar,
Oyun oynarken indirdiğim dosyalardan mı kaynaklı bilmiyorum fakat bir anda oyun dondu 20 30 saniye sonra arkadaki müzik(operada) gitti...
bunu şundan merak ediyorum ben bu monitörü çok yüksek hızlara çıkartmayı amaçlamıyorum 144 ü 150 yapsam ya da 160 farketmez bu hz değerlerini vermesine...
Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar başlıkta gördüğünüz üzere monitörüme amd üstünden yeni çözünürlük ekleyip hz yi tek tek arttırsam bir problem oluşur mu ...
Selam Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Herkese,
Bi kardeşimiz sistem satın aldı fakat FiveM GTA5 de 30 fps üstünü göremiyor ve görev yöneticisi bu şekilde...