Eren_Y isimli üyenin son içerikleri

1. Eren_Y

Orjinal JAPON poron mousepad önerisi lazım

tekrardan selamlar bu artisanın 2 çeşit padini buldum zero ile hien meyerde diğer çeşitleri de kendi mağazasında türkiye ye gönderim yapmıyor
  2. Eren_Y

tamamdır tesekkurler
  3. Eren_Y

bu dedikleriniz orjinal japon poron değilmis öyle yazıyo cin malı dendi bir videoda da görmüştüm. 1767181864 ben bunu anlamiyom bunu nası bulcam da meyergamingdeki d glow vs. vs. hepsi cin malı oldugu soylendi bilmiyom 5 yıl garantili denen bu japon poron mousepadler nerde
  4. Eren_Y

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, biraz araştırdım 2-3k bandında mousepadlarin orjinal japon poron olmayacağı söylendi ve sanırım orjinal poron mousepadlerin 5 yıl gibi garantisi oluyormuş arayıp bulamıyorum lütfen öneride bulunup yardımcı olun kaliteli bir şey alayım ömürlük kullanayım istiyorum...
  5. Eren_Y

Bilgisayarımın depolaması sürekli azalıyor

tesekkur ediyorum gerçekten capcut 40gb yiyomuş 15 gb da spotify çerez yiyomuş hallettim abi 20 de videolar var yani max 350 oluyor yine de benim 50gbım nerde allah bilir onu anlamıs deiglim
  6. Eren_Y

o ne oluyor
  7. Eren_Y

hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim...
  8. Eren_Y

Arkaplan uygulamalarının fps sınırlandırması nasıl yapılır ?

hayırlı sabahlar başlıkta gördüğünüz üzere arkaplan uygulamasının fps sınırını nasıl ayarlayabilirim geneli 30 dur bunu 60 a çıkartmak istiyorum veya ekranımda birden fazla şey açıkken o sekmeye tıklamadan aynı fps değerini sınırlandırdıgım fps değerini almak istiyorum yardımcı olursanız çok...
  9. Eren_Y

Öneri Son model(High-End) Bilgisayar şart mı?

Kişiden kişiye göre değişen bir şey de değil aslında,psikolojik olarak öyle düşünüyorsun sadece.O zaman öyle hissettirdi,benim kendi sistemim bana yeterli gelmiyor şahsen.Örnek vereyim 144hz monitor var ama valorantta high rankta entry oynadıgım için istediğimi yapamıyorum ve gözlerim 240hz e...
  10. Eren_Y

Yardım Hyperx cloud core mikrofon cızırtı

Hayırlı geceler, Geçenlerde hyperx cloud core aldım ve ekran kkaydı aldıgımda dinlerken arkadan net bir şekilde duyulabilcek cızırtı sesi duyuyorum rahatsız edici (radyo sesi gibi) bu kronik bir sorun mu değişim mi yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum.
  11. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

blackshark v2x mi hyperx cloud core mi? blackshark v2xin yeşil rengi 1859tl siyahı vs. 2300tl hyperx cloud core ise şu anda 2000tl amazonda
  12. Eren_Y

Öneri 2500 TL'ye kadar mekanik klavye

gaming gen trde akko ürünleri yenilenirse onları takip et o fiyat bandında klavyeler de var ve akkonun klavyeleri çok güzel
  13. Eren_Y

Öneri HyperX Cloud Core Kulaklık Alınır mı?

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi Hyperx Cloud Core alınır mı? Max 2500 tl bütçe var ve amazonda 2135 TL'ye cloud core satılıyor fakat ses kartsız modeli farklı bir öneride de bulunabilirsiniz.
  14. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

eskiden bu pedler veriliyordu üzüldüm max 2.5k bütçeye öneride bulunabilir misin peki? cloud core 2125 tl mi neydi ama ses kartı yok
  15. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

reis cloud 2 kullanmıstım zamanında evet ses kartı var cloud core ye göre daha büyük daha iyi fakat bu kulaklık uzun sureli kullanım sonrası kulakları acıtıyor nası yapcaz ?
Geri