bu dedikleriniz orjinal japon poron değilmis öyle yazıyo cin malı dendi bir videoda da görmüştüm.
1767181864
ben bunu anlamiyom bunu nası bulcam da meyergamingdeki d glow vs. vs. hepsi cin malı oldugu soylendi bilmiyom 5 yıl garantili denen bu japon poron mousepadler nerde
Arkadaşlar hayırlı sabahlar,
biraz araştırdım 2-3k bandında mousepadlarin orjinal japon poron olmayacağı söylendi
ve sanırım orjinal poron mousepadlerin 5 yıl gibi garantisi oluyormuş arayıp bulamıyorum
lütfen öneride bulunup yardımcı olun kaliteli bir şey alayım ömürlük kullanayım istiyorum...
tesekkur ediyorum gerçekten capcut 40gb yiyomuş 15 gb da spotify çerez yiyomuş hallettim abi 20 de videolar var yani max 350 oluyor yine de benim 50gbım nerde allah bilir onu anlamıs deiglim
hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim...
hayırlı sabahlar başlıkta gördüğünüz üzere arkaplan uygulamasının fps sınırını nasıl ayarlayabilirim geneli 30 dur bunu 60 a çıkartmak istiyorum veya ekranımda birden fazla şey açıkken o sekmeye tıklamadan aynı fps değerini sınırlandırdıgım fps değerini almak istiyorum yardımcı olursanız çok...
Kişiden kişiye göre değişen bir şey de değil aslında,psikolojik olarak öyle düşünüyorsun sadece.O zaman öyle hissettirdi,benim kendi sistemim bana yeterli gelmiyor şahsen.Örnek vereyim 144hz monitor var ama valorantta high rankta entry oynadıgım için istediğimi yapamıyorum ve gözlerim 240hz e...
Hayırlı geceler,
Geçenlerde hyperx cloud core aldım ve ekran kkaydı aldıgımda dinlerken arkadan net bir şekilde duyulabilcek cızırtı sesi duyuyorum rahatsız edici (radyo sesi gibi) bu kronik bir sorun mu değişim mi yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi Hyperx Cloud Core alınır mı?
Max 2500 tl bütçe var ve amazonda 2135 TL'ye cloud core satılıyor fakat ses kartsız modeli farklı bir öneride de bulunabilirsiniz.
reis cloud 2 kullanmıstım zamanında evet ses kartı var cloud core ye göre daha büyük daha iyi fakat bu kulaklık uzun sureli kullanım sonrası kulakları acıtıyor nası yapcaz ?