2.el thrusmaster t300 almak istiyorum daha yeni alinmis bir direksiyon fakat herhangi bir sorunda kim ile iletisime gecicem bilen varmi ürünün faturasi zaten garanti belgesi yerine geciyormuş ama bir sorunda mağaza bilindik bir mağaza degil hepsiburada veya mediamarkt gibi bir yerden alinmamis...
kontrolcu fanlarin dönmesini sagliyor ama bozuk olma ihtimali yok gibi garip olan sey sivi sogutucu yu veya herhangi bir fanin rgb sini tek basina bagimsiz anakart argb kismina takiyorum uygulamadan renk ayarliyorum tikliyorum uygulama tusuna yine bir renk vermiyor
Tesekkurler o bos olanlarin hepsi doluydu olmadigi icin soktüm teker teker denemistim ama oda olmamisti fotoyu o esnada cekmisim belkide kasadaki fan tusuna cok bastim kablo anakartta bagliydi ve kontrol anakartta gecmistir kalmistir öyle bilemiyorum anakartta kablo takili degildi denedigimde...
Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise
yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
Valla bilmiyorum ki yanlis takilacak bisey yok gibi
1765665798
Onuda denedim bios ayarlarindan baktim msi anakart oldugundan msi in rgb uygulamasindan da denedim olmadi
Evet vga kablosu var ama onu takacak bi yer bulamadim ama o sadece kontrol icin yinede rgb lerin calismasi lazim degilmiydi ayni zamanda sivi sogutmada calisiyor kablosuna dokundugumda bir titresim var cpu sicakligida acikliyor zaten calistigini ama onunda rgb leri yanmiyor