ErenA50 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Artic liquid-freezer-iii-240-a-rgb ledleri yakma

sıvı sesi ve fanlar çalışıyor hiçbir sıkıntı yok bende ama ledleri yakamadım bulamadım :D
  2. E

aynen kral ama o zaman pompa daha çabuk eskimezmi benimde aklıma geldi ama yapmadım sence nasıl olur
  3. E

Kendisinin fotosunu mu atayım yoksa kablonun fotosunu mu
  4. E

Selamun aleyküm artic luqid 3 aldım 240mm ama pompadan çıkan led kablosunu nereye takmam gerekiyor ben kasadaki j-rgb yerinde taktım 3 pinli olan girişe ama yanmadı yardımcı olr munsuuz anakart b550 aorus elite v2
  5. E

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

Hocam Kusuruma bakma ama yükseklik olarak benim sıvı soğtmam 28mm yükseklik diyor ve Ramlere sıfır şuanda ama Artıc lll de bu 38mm diyor bi sıkıntı yaratırmı şuan hemen alacaktım kafam karıştı
  6. E

Yok hocam bence üst tarafa takmam yeterli olur hava devirdaimi bozmak istemem üzeri kısma 240mm önerirsen sevinirim yukarıda söylemiş olduğun artic markası iyi sanırım alıyım mı kasa içerisine uyar mı
  7. E

Kasa modeli TermalTake S200 TG ARGB
  8. E

Kasaya görüntü olması açısından tercih ediyorum yoksa haklısın hava soğtmada iş görür ama render da özellikle çok ısınıyor sence üstteki ve senin önerdiklerin yeterli olur mu acaba ?
  9. E

Teşekkürler hocam ama render alırken bi sıkıntı yaşatmaz değilmi soğtma performansı olarak ve AM4 ile uyumlu mu ?
  10. E

Sıvı soğutmam (SilverStone PF240 240mm) neden ise Termal Macununu (MX-4) değiştiridiğim ve fanlarını temizlediğim halde soğutma yapmıyor zaten bilirsiniz ki bu sıvı soğutucu modeli biraz sıkıntılı bir ürün bunun yerine R5 5600 'a ne önerirsiniz sıvı soğutma olarak genellikle Render ile Oyun...
Geri