Erenaktas35 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yine Kaza Yaptım !

Teşekkürler
  2. E

Yine Kaza Yaptım !

Maalesef 6 7 m arkada da kavşak var zaten 1785006870 U dönüşü yapıcaktı
  3. E

Yine Kaza Yaptım !

Araç Türktelekomun
  4. E

Yine Kaza Yaptım !

Merhaba yine bir motor kazası geçirdim geçen %100haklıydım yine öyle olucam trafik polisi tutanak tuttu ve hastaneye gittim ciddi bir şey çıkmadı (motor perte çıkar muhtemelen dedi servis şasi kaymış ama sigortanın vereceği paraya muhtemelen emsalini alamayacağım başka haklarım var mı...
  5. E

Trafil kazam hakkında görüşleriniz

Ekstra olarak araç sola bakmıyor ben onu görüp kornaya kitlendikten sonra iki şeritin ortasında duraksıyor sonra hareket ediyor muhtemelen beni görünce oda heyecanlandı
  6. E

Teşekkür ederim haklısın ama her zaman dikkatli gidemiyoruz o işaretlediğim yerde arabalar park etmese bu hiç olmayacak tabi yağmurda cabası 1775242213 Neden usta
  7. E

Geçmiş olsun usta bende bi hasar yok ama motor pert
  8. E

Ustalarım niye yorum yapmıyonuz
  9. E

Fotoğrafları paylaştım şehir içinde ana yolda giderken tali yoldan çıkan bir araca çarptım yağmur yağıyordu çizgiyle işaretlediğim yerde 3 araba park edilmişti görüş kısıtlıydı ve böyle gerçekleşti videoyu atamadım ama videoda dikkatli bakılınca adamın sola bakmadığı benim kornaya asılmamla...
  10. E

Papara Para Yatırma Ve Gonderme Acıkmı

Hayır hocam ben başkasının ibanina attım geçti (papara ibani değil)hatta önce başkasının bankasından kendi papara ma attım sonra internetten kullanamayinca tekrar o ibana geri attım :Bankalar vur emri verdiği için uğraştığımız şeylere bak
  11. E

Papara Para Yatırma Ve Gonderme Acıkmı

Para alıp atabiliyorsun şuan ama internetten kullanamıyoruz sanırım yani ben kullanmadım banka onaylamadi diyor
  12. E

Razer blackshark v2 x alınır mı ? İtopyada şuan 1.699 TL fiyatını hak eder mi ?

1767016159 3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bida
  13. E

İlk motor ekipmanlarim

Merhaba motor ekipmanı önerir misiniz şehir içi kullanım için çok pahalı olmayan gerekli olanlar nedir kask eldiven vb 10 15 bin civarı
  14. E

%60-80 Klavye Önerisi

Rampage puding modelini alabilirsin ben kullanıyorum hala hiç bi sıkıntısı yok sesi ve görüntüsü çok hoş
  15. E

Metin2 için laptop alıcam

Evet güzelmiş ama hem bütçemi hemde sadece metin2 oynanıcak yani işlemcisi güzel 16 ram ve hızlı ssd arıyorum 1745559164 Hangisini önerirsiniz
Geri