Erenaktas35 isimli üyenin son içerikleri

1. E

%60-80 Klavye Önerisi

Rampage puding modelini alabilirsin ben kullanıyorum hala hiç bi sıkıntısı yok sesi ve görüntüsü çok hoş
  2. E

Metin2 için laptop alıcam

Evet güzelmiş ama hem bütçemi hemde sadece metin2 oynanıcak yani işlemcisi güzel 16 ram ve hızlı ssd arıyorum 1745559164 Hangisini önerirsiniz
  3. E

Kredi kartıyla alcam taksit ile reis
  4. E

Merhaba https://app.hb.biz/Y0lB8GfdiUnS Bu linkte ki laptopu almak istiyorum fiyatı uygun mu evde ve dükkanda kullanıcam o yüzden pc almaktan vazgeçtim Metin2 oynanıcak sadece 24 saat açık 4 5 çar oto avda bana atma problemi yaşatır mı Teşekkürler
  5. E

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi

Razer black Shark v2x öneririm mikrofon kalitesi ses kalitesi ve pedleri falan güzel ben kullanıyorum 1 senedir memnunum
  6. E

Roblox robuxu vermedi

Merhaba yeğenime roblox da 10 dolarlık paket aldım 402 TL'yi çektiler fakat paket gelmedi VPN den olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  7. E

M&B Bannerlord II alınır mı ?

120 saat warband yazmışsın ama oynamamışsın bile denilebilir bannerlord görüntü kalitesi, diploması ve strateji anlamında çok daha iyisi bence alınır ben almıştım hala zevkle oynuyorum aldığın zaman para kasmak için demirciyle uğraşma daha güzel tadını çıkartabilirsin
  8. E

Çoklu kredi kartı ile hazır sistem

40k civarı bi sistem daha karar veremedim ama çoklu kredi kartına taksit yapabilirsem ancak alabilirim
  9. E

Çoklu kredi kartı ile hazır sistem

Merhaba Vatan bilgisayardan hazır sistem almak istiyorum çoklu kredi kartına taksit yapılıyormuş bunu sadece mağazalardan mı yapabiliyoruz internet üzerinden nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
Geri