Ekstra olarak araç sola bakmıyor ben onu görüp kornaya kitlendikten sonra iki şeritin ortasında duraksıyor sonra hareket ediyor muhtemelen beni görünce oda heyecanlandı
Teşekkür ederim haklısın ama her zaman dikkatli gidemiyoruz o işaretlediğim yerde arabalar park etmese bu hiç olmayacak tabi yağmurda cabası
1775242213
Neden usta
Fotoğrafları paylaştım şehir içinde ana yolda giderken tali yoldan çıkan bir araca çarptım yağmur yağıyordu çizgiyle işaretlediğim yerde 3 araba park edilmişti görüş kısıtlıydı ve böyle gerçekleşti videoyu atamadım ama videoda dikkatli bakılınca adamın sola bakmadığı benim kornaya asılmamla...
Hayır hocam ben başkasının ibanina attım geçti (papara ibani değil)hatta önce başkasının bankasından kendi papara ma attım sonra internetten kullanamayinca tekrar o ibana geri attım
:Bankalar vur emri verdiği için uğraştığımız şeylere bak
1767016159
3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bida
Merhaba
https://app.hb.biz/Y0lB8GfdiUnS
Bu linkte ki laptopu almak istiyorum fiyatı uygun mu evde ve dükkanda kullanıcam o yüzden pc almaktan vazgeçtim
Metin2 oynanıcak sadece 24 saat açık 4 5 çar oto avda bana atma problemi yaşatır mı
Teşekkürler
Merhaba yeğenime roblox da 10 dolarlık paket aldım 402 TL'yi çektiler fakat paket gelmedi VPN den olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi