Erenaktas35 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Trafil kazam hakkında görüşleriniz

Ekstra olarak araç sola bakmıyor ben onu görüp kornaya kitlendikten sonra iki şeritin ortasında duraksıyor sonra hareket ediyor muhtemelen beni görünce oda heyecanlandı
  2. E

Teşekkür ederim haklısın ama her zaman dikkatli gidemiyoruz o işaretlediğim yerde arabalar park etmese bu hiç olmayacak tabi yağmurda cabası 1775242213 Neden usta
  3. E

Geçmiş olsun usta bende bi hasar yok ama motor pert
  4. E

Ustalarım niye yorum yapmıyonuz
  5. E

Fotoğrafları paylaştım şehir içinde ana yolda giderken tali yoldan çıkan bir araca çarptım yağmur yağıyordu çizgiyle işaretlediğim yerde 3 araba park edilmişti görüş kısıtlıydı ve böyle gerçekleşti videoyu atamadım ama videoda dikkatli bakılınca adamın sola bakmadığı benim kornaya asılmamla...
  6. E

Papara Para Yatırma Ve Gonderme Acıkmı

Hayır hocam ben başkasının ibanina attım geçti (papara ibani değil)hatta önce başkasının bankasından kendi papara ma attım sonra internetten kullanamayinca tekrar o ibana geri attım :Bankalar vur emri verdiği için uğraştığımız şeylere bak
  7. E

Papara Para Yatırma Ve Gonderme Acıkmı

Para alıp atabiliyorsun şuan ama internetten kullanamıyoruz sanırım yani ben kullanmadım banka onaylamadi diyor
  8. E

Razer blackshark v2 x alınır mı ? İtopyada şuan 1.699 TL fiyatını hak eder mi ?

1767016159 3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bida
  9. E

İlk motor ekipmanlarim

Merhaba motor ekipmanı önerir misiniz şehir içi kullanım için çok pahalı olmayan gerekli olanlar nedir kask eldiven vb 10 15 bin civarı
  10. E

%60-80 Klavye Önerisi

Rampage puding modelini alabilirsin ben kullanıyorum hala hiç bi sıkıntısı yok sesi ve görüntüsü çok hoş
  11. E

Metin2 için laptop alıcam

Evet güzelmiş ama hem bütçemi hemde sadece metin2 oynanıcak yani işlemcisi güzel 16 ram ve hızlı ssd arıyorum 1745559164 Hangisini önerirsiniz
  12. E

Kredi kartıyla alcam taksit ile reis
  13. E

Merhaba https://app.hb.biz/Y0lB8GfdiUnS Bu linkte ki laptopu almak istiyorum fiyatı uygun mu evde ve dükkanda kullanıcam o yüzden pc almaktan vazgeçtim Metin2 oynanıcak sadece 24 saat açık 4 5 çar oto avda bana atma problemi yaşatır mı Teşekkürler
  14. E

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi

Razer black Shark v2x öneririm mikrofon kalitesi ses kalitesi ve pedleri falan güzel ben kullanıyorum 1 senedir memnunum
  15. E

Roblox robuxu vermedi

Merhaba yeğenime roblox da 10 dolarlık paket aldım 402 TL'yi çektiler fakat paket gelmedi VPN den olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Geri