erenboey7 isimli üyenin son içerikleri

1. erenboey7

🔥İndirim 2. kitaba %50 indirim

manga koleksiyonu yapıyorum bu ara mangalarda varsa indirim önercek var mı
  2. erenboey7

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

furylevelin switchi ve mcusu belli en azından, şikayet yok ve garantisi iyi. bence buna oranla daha safe ama altarnetif olarak değişik duruyor. İnceleme sizin mi bu arada videodaki ?
  3. erenboey7

❌İndirim Bitti! Honor Chooice Band 790tl

tatlı indirim olmuş, saat arayan varsada suan hbde indirimde havit m9038 proyu öneririm.
  4. erenboey7

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

ürün özellik olarak pek iyi durmuyor ve nasıl 8khz olup cx veya baken var? ağır kumar ve oled ekran bence göz boyuyor. genede şans verilir çünkü fazla ucuz. 1727696794 fp olmuş gibi ama mcu ve switchin belirsizligi felan filan bence furylevel daha alınası halen zam gelmediyse. genede iyi bir...
  5. erenboey7

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

işte bak bunun ses tatmin eder parasına göre.
  6. erenboey7

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Kulaküstü Bluetooth Kulaklık 1.499 TL!

elimde aynı ürün mevcut, bass odaklı muazzam bir kulaklık parasına göre. q30 un 1 alt modeli gibi düşünebilirsiniz, baya yakınlar yani. Sadece baya kişinin yaşadıgı ( q30 kullanan arkadaslarım bile benzer şikayetlerde bulundular ) menşete sesi var, yani kulaklık full plastik oldugu için...
  7. erenboey7

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Bluetooth Kulaklık 550 TL 🔥🔥

anc özellikli bir kulaklık alırsan dış sesleri rahatcana duymanı saglayan şeffaflık modunu kullanabilirsin.
  8. erenboey7

hocam şu sitede yazan her veri bire bir tutmuyor, arkadasım g435 kullanıcısı, bendede cloud 3 var ve aynı zamanda cloud 2 de denedim. Yani kısacası bir çok kulaklığı takıp deneme fırsatı buldum. Elimden geldiğince bir çok ürünü alıp denemeyede çalışıyorum fakat g435in ses kalitesiyle cloud...
  9. erenboey7

havit 1000 tl hocam zengnlik ne alaka
  10. erenboey7

bu arada ben alttaki mesajı gördüm, ona itafen yazdım. Aldıysanız hayırlı olsun.
  11. erenboey7

g435 in malzeme ve ses kalitesi cidden iyi değil, logitech g serisi pek iyi bir seri değil fp açısından. Bence 2069Tllik fiyatınada değmez meraklısı değilseniz.
  12. erenboey7

🔥İndirim Claw's Genius V2 Kablosuz Mouse 219 TL 🔥🔥🔥

hocam bu tarz ürünler zaten 200-300 bareminde, neden almayan kalmasın, çok çok iyi sensörü var diyorsun ozmn? Konuyu terketmelikte bişey yok, ben senin mizahınıda severdim ama artık millet haklı olmaya basladı, görmekten yorulduk çünkü. İyi forumlar, uzatmaya gerek yok. 1726912638 Zaten bende...
  13. erenboey7

ofis mouselerin genelinde alt seviye sensör bulunur hocam, ürünün kötü bir yanı yok bence.
  14. erenboey7

hocam attıgınız ürün alt seviye huano switchli, 1600 dpilik bir ofis mousesi. çok çok iyi sensör derseniz tabii millet süphelenir. Ayrıca cocuk diyip küçümsemen garip.
Geri