BİRAZ GEÇ BAKABİLDİM AMA ÇOK SAĞOL YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN BU KADAR DETAYLI Bİ SEN SENDEN GÖRDÜM :D
1767546744
1767546776
SAĞOL AKLIMDA BULUNUR GÜZEL ÖNERİ İÇİN
1767546812
BU MARKAYI HİÇ BİLMİYORUM AMA ÖNERİ İÇİN SAĞOL
MERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK
MERHABALAR OKUL İÇİN LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARADA SIRADA OYUN DA OYNAMAK İSTERİM PEK BİR FİKİR SAHİBİ DEĞİLİM AÇIKCASI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Selamlar öncelikle
Genellikle rekebetçi oyunlar oynuyorum lol cs gibi bütçem çok yok
Lenovo Legion R24E 23.8" Fhd IPS 0.5ms 180Hz Gaming Monitör 67CCGAC4TK
https://app.hb.biz/W3FmGYjHjPrp
Bu almalımıyım almamalımıyım bilemiyorum 5k ya kadar bütçem var önerilere açığım
Merhabalar genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum lol cs tarzı oyunlar oynuyorum %70 ve üzeri olsa iyi olur %60 klavyeler bana göre değil önerilerinizi bekliyorum
Aklımda bir kaç klavye
Royel kludge r75
Biraz bütçeyi aşıyor ama wraith vgn v87
Birde havitin klavyeleri fena durmuyorlar
MERHABALAR 1300 1500 TL CİVARI BİR PARAM VAR ALMIŞKEN İYİ BİR MOUSE ALMAK İSTİYORUM PALM TUTUŞU TUTUYORUM ELİM BİRAZ DA KÜÇÜKLTÜR EĞER VARSA AKLIMDA FURYLEVEL Z1 VAR ÖNERİLERE AÇIĞIM
Merhaba uzun zamandır kendime bir mouse almak istiyorum çok aşırı bir bütçem yok 1500 tl kadar bir bütçem var almışken uzun süre götüren bir mouse almak istiyorum bu yazdığım mouselar aklımda olanlar önerilerinizi bekliyorum