erencaneren isimli üyenin son içerikleri

1. E

Mavi erkek parfüm önerisi

Merhaba maviden erkek parfüm almak istiyorum 14 çeşit parfüm var sizce en iyi hangisi üniversiteye gidiyorum
  2. E

Samsung Galaxy Tab S9 FE nasıldır?

6 GB gayet yeterli bir ram benim tabletimde 4gb ram o bile yeterli oluyor bir tablet ortalama 4 5 sene kullanılır merak etme
  3. E

25.000-30.000TL arası sistem önerisi

Sistemini İnci hesaptan almanı tavsiye ederim fiyatlar diğer sitelerden daha uygun bir bak derim en azından
  4. E

24 Saatte Bir Ağrı Kesici içmek

Kesinlikle günde birden fazla hap içmek aptallıktır çünkü istediğin kadar hiç herhangi bir faydası olmayacaktır böbreklerin yorulacak ve ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır iki üç gün ağrı kesici kullanabilir ağrın geçmesi hastaneye gidebilirsin
  5. E

10.000 mAh Powerbank Önerisi

Xiaomi powerbank üretiminde iyi bir marka bildiğim kadarıyla 10.000 miliamper powerbankleri olması lazım
  6. E

Samsung Galaxy Tab S9 FE nasıldır?

Güzel tablet Huawei ekosisteminden uzak dur çünkü Google ve hizmetleri yok
  7. E

Üniversite tercih öneri

Merhaba üniversite tercihi yapıyorum anestezi tıbbi görüntüleme teknikeri tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik ve ameliyathane hizmetleri sizce hangisini seçmeliyim
  8. E

15.000 TL'ye Telefon Önerisi Verebilir Misin

Merhaba fotoğraf çekmeyi seviyorum o yüzden en önemli kriter kamera Oyunda oynarım 15 bin TL Max bütçem var fp telefon onerirmisiniz?
  9. E

Üniversite tercihi 2024

Hayır
  10. E

Üniversite tercihi 2024

1.219.595
  11. E

Üniversite tercihi 2024

Merhaba sayın forum sakinleri dün yks sonuçları açıklandı tyt 276 puan almışım Sizce bir şey olabilir mi yım sizden tavsiye istiyorum
  12. E

700-900 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Bu fiyat civarında Bir Bluetooth kulaklık istiyorum film izleme şarkı dinleme gibi işlemlerde kullanıcağım. anc ve ortam sesi modu benim için önemli qcy ht05 düşünüyorum fiyatı 900 TL civarında varmı öneriniz kulakiçi
Geri