peki hocam şuanki sistemim aynı m 2 ssd harddisk ram ve ekran kartı kalacak işlemci ve anakartı değiştirdikjten sonra aynı kaldıgım yerden kullanabilirmiyim windowsu tekrar kurmam gereklimi
-Ben Nagoya Taraflarında Yaşıyorum
-Alım gücü Yüksek Ama Buradada Yavaş Yavaş fiyatlasra artış oluyor ornegın altı ayda benzin 152 yenden 161 yene cıktı bu tr icin kucuk gorulebilir ama buradaki insanlar icin yüksek fiyatlar ve buradaki genclerin hepsi avrupaya gitmek istiyor
-Genel Olarak Cana...
Arkadaşlar Japonyada Yaşıyorum Bir Teknolojii Magazasından anakart ve işlemci alacagım işlemci olarak suanlık ryzen 5 3500 alacagım ve 2133 mhz 24 gb ram var elimde onları kullanacagım
Sizce Hangi Anakartı Almalıyım lutfen yardımcı olurmusunuz
-2. El Asus Prime X470 Pro...
xbox gamepass den fifa 2023 oynayacaktım indirirken turkce dil secenegi cıkmadı bende aldırmadım ama oyun ıcındede turkceyı bulamadım googledada herhangı bır turkce yama yok lutfen yardım edermısın eger elınde olan varsa oyunun turkce dil dosyalarını bana gonderebilirmi
Arkadaşlar craft masasının yerini bulduk ama silah uretmek icin parça istiyor o parcalari nereden bulabilirim adminler soylemiyor oyunculara soruyoz bi gidin gibisine dalga geciyorlar
Ayrica buna bir beceri puani istiyor o beceriyi nasıl kasicaz
Arkadaşlar oyuna custom grafik ayari yaptiktan sonra keskin goz ozelligini kullanirken ve ana menuler arasinda gecis yaparken ekranimda su gordugunuz kirmizilanma oluyor sebebi nedir lutfen yazin
Arkadaşlar days gone almayi düşünüyorum Japonya'da yasiyorum ve oyunun fiyatinin ust kisminda japonyadaki kullanicilar icin sadece japonca ve ingilizce destek mevcuttur gibi bir yazi cikiyor oyunu turkce oynamak istiyorm yardim edermisiniz