Windows 10 Pro kullanıyorum son bir aydır çözemediğim bir problem yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı tekrar bastım kasa açıldı ekran gelmedi kablolarına vs vaktım hepsi düzgün zaten önceki günü açılıyordu benden başka kullanan yok. BIOS pilini çıkardım taktım RAM'lar aynı şekilde...
Merhabalar mimarlık çizimlerine uygun, ağır dosyaların aktarımında sorun çıkartmayacak. Zamanla ağır işlemeyecek laptop lazım bilgisi önerisi olan var mı ?
Merhaba, sistemimi güncelleyeceğim ve konu hakkında öneri ve bilgilerinizi, varsa eksiklerimi tamamlamanızı istiyorum.
Ekran kartı olarak Sapphire RX 570 Nitro+4 GB var. İşlemcim de Ryzen 5 5600. Şimdi almak istediğim fakat arada kaldığım iki tane ekran kartı iki tane de anakart var, hangisini...
Sağlamsa neden olmasın
1689845435
Monitörüm yeni ve 2k değil
1689845521
6700xt çok duyuyorum kronik sorunları var diyenlerde oluyor? Hangi oyun üzerinden örnek verebilirsin?
Xpg gammıx D10 ddr4 3000 mhz cl16 ramx2
ViewSonic VA2261-2 60 hz 22’’ monitör
Amd ryzen r3 2200g apu işlemci.
Arkadaşlar elimde bu üç parça var bunları çok acilen satmam lazım hepsini sinerjiden almıştım fiziksel faturaları duruyor mu bilmiyorum ama elektronik faturalar duruyor garantileri yok...
Ramlar mevcut ramlar ankartı ekran kartı alacağım için almayı düşünüyorum mevcut anakartım şuan ki ekran kartını desteklemiyor. Frekans farkları sorun olur mu? https://www.epey.com/bellek-ram/xpg-gammix-d30-ax4u32008g16a-sr30.html...