Hocam önceki mesajlarda belirtmiştim Valorant ve GTA 5 dışında oyun oynamıyorum diye ve ikisini açsın yeter başka bir isteğim yok farklı bir oyun oynamıyorum ama ilerde upgrade edebilirim belki sistemi o zaman da rx7500 veya rx7800 falan takarım
500tl indirim yaptı
1751374311
vaktim yok gidip gelecek yaşadıgım ilde oldugu icin alıyorum zaten birde rtx2070 gerektirecek bi oyun oynamıyorum ki oynadıgım en ağır oyun gta 5
Sonradan takarım reis sıkıntı değil o şuanki kullandıgım pc i3-5005U ve 4gb ramli, intel hd5500 var her türlü pcye okeyim. valoda 100-150fps versin yeter cok şeye gerek yok ilerde takarım belki 5600
Sen önceki cümleyi dahil ediyorsan ben bilemem arada nokta var ikisi de farklı cümle ve 0 sistem illa 13k olcak diye bir sey demedim önerileri alabilirim dedim
Maalesef hocam şehrimde bir bilgisayar mağazasından alıyorum ikinci el sistem
1751188902
Zaten bana her oyunu açmasına gerek yok GTA 5, Valorant açsın yeter
Yaşadığım ilde ikinci el sistem satan bir mağaza gördüm ve bir sistem hoşuma gitti, yalnızca Valorant, GTA 5 ve FiveM oynuyorum, bu sistemin yeteceğini düşünüyorum acayip yüksek sistemlere gerek yok sadece bu oyunları açsa yeter. Eğer sistem iyi değilse de sıfır öneri sistemler alabilirim...