Arkadaşlar şimdi Steam'de 35dolar gibi bir bakiye birikti yani kasaları satarsam öyle bir meblağ olacak nasıl bir yol izlemeliyim bıçak almak için?
Şöyle düşünmüştüm ByNoGame'de bir satıcı ile anlaşıp 35dolar değerinde bir skin alıp üstüne banka aracılığı ile anlaşırız diye düşünüyordum fakat...
Redmi Pad 2 ile uyumlu ve hem basınç algılama hem de eğim algılama gibi özelliklere sahip kalem arıyorum hiç anlamam bu kalemlerden ama neyse fuchsianın kalemlerine bakıyorum iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
hangi web sitesinden alınacağına kadar hesaplardımda yatıcam knkm ben sana ana malzemeleri verdim epey/cimri/akakçe gibi sitelerden bakıp güzel analiz edersen bu işin hakkından gelirsin
-kasa hakkındaki fikrini anladım ayarlarız.
-amd kart öneriyorlarda mesela ne öneriyorlar o önemli iyisi var kötüsü var (4070e göre)
-monitor olarakta kendi kullanmış olduğumda asus vg27vq önerebilirim 27inch baya tatmin edici yaklaşık iki yıldır kullanıyorum daha dün yeni bir özelliği daha...
Ryzen 5 7600X işlemcin olsa, MSI B650 anakart wifi, 32gb ram, ekran kartı olarakta rtx4070 düşünülür geri kalan parçaları bütçene göre ayarlarsın. kasa konusunda gerçekten iyi soğutma istersen akvaryum tavsiye etmem ama illede akvaryum diyorsan hallederiz. ne düşünüyorsun?