bende aynı sorunu yaşıyorum her yöntemi denedim driver güncelledim olmadı sildim yükledim olmadı ggyi sildim yükledim yine olmadı sorun ne bilmiyorum gittim kulaklıgı degıstım yenısını aldım ve yıne aynı sorun var gg kulaklıgı gormuyor pc goruyor ama gg gormuyor gormedıgı ıcın mık ayarlanmıyor o...
Sabah tatlı bir şekilde Nfs Heat oynarken fazla afk kaldım oyun serverden düşmüş bende oyunu unutup uyku moduna aldım sonra pc acıp tekrar girdigimde ea launcher temporarily lost connection hatası aldım her yolu denedim hala çözemedim bu hatayla karşılasan veya çözümü bilen varsa cok yardımcı...
Selamlar dostlar yeni kulaklık alacagım
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-1-kablolu-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018837.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhfipBhCqARIsAH9msbkTWlU5Hsg4WDNXVD1aoT8vCDEa5qkBk84BWMVVln0meJMedswudQgaAtnvEALw_wcB
ya da...
ben 2 sene önce ps4den oynamıştım hikayesini online vs sonra sattım ps4 şimdi yeni pc dizdim pcde de olsun rdr sağlam oyun diye alacagım yine girip oynanacak bi oyun
Red dead redemption 2 steamde 460 liraya düsmüs daha da düşer mi acaba cadilar bayramı indirimi de 29 ekimde, cadilar bayramında sağlam oyunlar kovalanır mı yoksa rdr alıcam sizce napayım