erenfndi isimli üyenin son içerikleri

1. E

Steelseries nova 1 mikrofon ses vermıyor

bende aynı sorunu yaşıyorum her yöntemi denedim driver güncelledim olmadı sildim yükledim olmadı ggyi sildim yükledim yine olmadı sorun ne bilmiyorum gittim kulaklıgı degıstım yenısını aldım ve yıne aynı sorun var gg kulaklıgı gormuyor pc goruyor ama gg gormuyor gormedıgı ıcın mık ayarlanmıyor o...
  2. E

Razer Cobra mı ? Razer DeathAdder Essential mı ?

Mouse için 800 cıvarı butce ayırdım iki ürün arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya bu iki üründen iyi olan bir mouse öneriniz var mı ?
  3. E

ea launcher temporarily lost connection HATASI

Sabah tatlı bir şekilde Nfs Heat oynarken fazla afk kaldım oyun serverden düşmüş bende oyunu unutup uyku moduna aldım sonra pc acıp tekrar girdigimde ea launcher temporarily lost connection hatası aldım her yolu denedim hala çözemedim bu hatayla karşılasan veya çözümü bilen varsa cok yardımcı...
  4. E

Ea Games temporarily lost connection

çözdün mü dostum aynı hatayı bende dünden beri alıyorum
  5. E

Nova 1 mi ? Corsair Hs 55 mi ? Kullananlardan öneriler

Selamlar dostlar yeni kulaklık alacagım https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-1-kablolu-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018837.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhfipBhCqARIsAH9msbkTWlU5Hsg4WDNXVD1aoT8vCDEa5qkBk84BWMVVln0meJMedswudQgaAtnvEALw_wcB ya da...
  6. E

steam RDR2 daha da ucuzlar mı

ben 2 sene önce ps4den oynamıştım hikayesini online vs sonra sattım ps4 şimdi yeni pc dizdim pcde de olsun rdr sağlam oyun diye alacagım yine girip oynanacak bi oyun
  7. E

eyvallah hocam alıcam zaten galiba
  8. E

%80 indirime falan girse yine alınır hocam
  9. E

ne zaman
  10. E

Red dead redemption 2 steamde 460 liraya düsmüs daha da düşer mi acaba cadilar bayramı indirimi de 29 ekimde, cadilar bayramında sağlam oyunlar kovalanır mı yoksa rdr alıcam sizce napayım
  11. E

R5 5600 + 4060 Sıvı soğutma ister mi stok yeterli mi

Yeni kasa topluyorum işlemci r5 5600 ekran kartı 4060 sıvı soğutma ister mi stok yeterli olur mu bizi üzer mi dostlar
  12. E

AOC'un bu monitorü nasıl kullanan var mı ?

https://www.itopya.com/aoc-245-25g3zmbk-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor_u20509
  13. E

Çözüldü✓ Vatandan 3050lik sistem mi İtopyadan 4060lı sistem mi

5600 + 4060 da karar kıldık hocam da darboğaz yapar mı onu sormak istedim o sistemi alacagım
  14. E

Çözüldü✓ Vatandan 3050lik sistem mi İtopyadan 4060lı sistem mi

R5 5600 + 4060la darbogaz yapar mi
Geri