Merhaba arkadaşlar.Kalemli tablet almayı düşünüyorum.Sadece not almak ve derslere çalışmak için kullanıcam.
Huawei Matepad 11.5" 6GB 128GB Tablet - Uzay Grisi
https://app.hb.biz/pzFGekN0zWct bunun dışında bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mı
Bu ısınma sorunuyla düşük güç modunda hiç karşılaşmamam bataryayı halen kullanabileceğim anlamına mı geliyor yoksa yinede değiştirmelimiyim sizce ve düşük güç modunda kullanmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
İyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek...
Başlıktada belirttiğim gibi 10 15 k arası android yurtiçi telefon önerilerinizi bekliyorum.A35 en mantıklısı gibi duruyor fakat başka önerilerede açığım.
İyi Günler Öncelikle.Nirvana NBX600 sahibiyim,ryzen 5 5500 modeli.Laptopdan canlı yayın izlerken işlemci sıcaklığı 48 derece civarı dolaşıyor,bilgisayarın sıcaklığıda bu civarlarda bu durum sizce normal midir?
Birde Şarj Çok Hızlı Gidiyor Spesifik bir süre söyleyemeyeceğim ama öyle hissediyorum...
Sorum o değildi bu kadar kısa sürede bu kadar yükselip çıkması 30 olmuyor zaten 35 falan o civarlarda.
1726853185
Teşekkür ederim
1726853208
teşekkür ederim