1 sene önce topladığım bilgisayarımı ne gibi değişiklik yaparak yükseltebilirim ne uyumlu olur ne uyumlu olmaz bilmiyorum
Anakartımı değiştirmeyi düşünmüyorum
Ekran kartımı
2080 yapsam olurmu işlemcimle değiştirsem
ANAKART = ASUS PRIME B360M-K Intel B360 Soket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz...
Bilgisayarı yeni topladım . Windows hard diske kurulu. Şuan SSD siz bir şekilde kullanıyorum. M2 SATA SSD Alacağım , alıp taktığımda herhangi bir format işlemi gerekir mi yoksa kullanmaya kaldığım yerden devam edebilir miyim ?
Çünkü içine epey yüksek boyutta oyunlar indirdim tekrar indirmekten...
laptop birden kapandı anakartta elektrik var ama ne led ışıklar yanıyor ne de start verebiliyorum.
RAM İŞLEMCİ HARDDİSK BIOS PİLİ sök tak yaptım.
Bilgisayarda power tuşu olmadığı için laptopun klavyesini dökmüştüm 1 senedir anakarttaki power/b yerindeki şeyee tornavida ile şasi yaptırıp...
Dün gece oyun oynarken bi anda bilgisayar kapandı ilk başta elektrik gitti sandım.
Normalde şarj aletini soktuğumda (pilsiz kullanıyorum) ne olursa olsun sol altta led ışıklar yanıyordu ama bu defa yanmıyor. Kontrol kalemi ile güç kaynağı bilgisayara bağlıyken anakartın çeşitli yerlerini...
Öncelikli olara forumda yeniyim yasakmı isim söylemek bilmiyorum ama metin2 olsun lol olsun csgo olsun o tarz oyunları rahat bir şekilde oynatırmı ve de çoğu grafikleri yüksek oyunu oynatırmı sistem