Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bu anakartı almayı düşünüyorum ancak Asus’un sitesindeki uyumlu ram listesindeki hiçbir ram piyasada yok. Bu anakartın kullanıcısı olan var ise ram marka ve modelini paylaşabilirse herkes yararlanır.
Evet kablolarda bir sıkıntı yok birkaç kez takıp çıkarttım ayrıca bilgisayarın başlangıç ekranında takılma oluyor ssd’yi bağladığımda. Gigabyte yazısında takılı kalıyor.
Yeni bilgisayar topladım ve eski bilgisayarımdaki ssd'yi yenisine taktım. Format atarken bu diske format atamazsınız gibisinden bir hata aldım ve sonrasında ssd'yi hiç görmemeye başladı. Yardımcı olabilir misiniz ?
Öncelikle herkese iyi forumlar. Dark guardian kasam var içerisinde fan kontrolcüsü de var ama çok ters yere konumlanmış örnek olarak oyun oynamak istediğimde kasayı performans moduna almak için kasanın yan kapağını sökmem gerekiyor. İnternetten program indirdim fakat hiçbiri kasanın fanlarını...
Evet doğal olarak fps düşüşü olacaktır ama sistem boştayken kasa masanın üstünde olduğu için bir hızlan bir yavaşla derken insanın başı ağrıyor :) biosa girmeden bu özelliği açıp kapama varsa çok rahat olur aslında
Emin olmamakla birlikte bios ayarlarından core performance boost özelliği açık ise kapatıp deneyebilirsiniz belki bu kadar ısınmaz. Benim işlemci fanı sistem boştayken bir hızlanıp bir yavaşlıyordu ve voltaj değeri değişiyordu o özelliği kapattım şu an stabil çalışıyor fan.
Anladım dostum teşekkür ederim. Zaten dediğin gibi eğer hepsi 7nm ise bu işte bi sıkıntı var veya dediğin gibi yanlış söylediler. Tekrar teşekkür ediyorum.