zaten nedense fanı kutuya geri koymuştu ama termal macunu koymamış günahını almim belki unutmuştur ama belkide hiç açmadı macunu kendine aldı oda olabilir
Arkadaşlar işlemcim r 5 7500f ve stok fanla yüksek dereceleri görüyordum dün phantom spirit kule tipi soğutucu aldım ve eve gelip montajlamaya çalıştım ama yıldız tornavida yoktu bende bilgisayarcıya götürdüm ve taktı eve geldim boşta 55 56 dereceler stres testinde ortalama 75 80 gibi bir şeydi...
Arkadaşlar işlemcim r 5 7500f ve stok fanla yüksek dereceleri görüyordum dün phantom spirit kule tipi soğutucu aldım ve eve gelip montajlamaya çalıştım ama yıldız tornavida yoktu bende bilgisayarcıya götürdüm ve taktı eve geldim boşta 55 56 dereceler stres testinde ortalama 75 80 gibi bir şeydi...
yok zaten çok oyun oynammaya dikkat ediyorum soğutucusuz tek korkum işlemcinin zarar görmesi ömrünün kısalması fps düşmeleri olması performansının düşmesi
rhaba arkadaşlar R5 7500F bir işlemcim var daha sistemi bu ayın 15'inde aldım ve bildiğiniz gibi 7500F işlemci stok fanla 90 95 derecelere kadar çıkıyor 1 haftaya yeni bir soğutucu alacağım Thermalright Phantom Spirit soğutucu bu merak ettiğim şey şu yaklaşık PC'yi 10 15 gün kullandım yani...