ERENN1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri B550 Anakart Önerisi

şuan net bişe söyleyemem ama ekran kartım var geriye psu, ram, cpu, ssd ve anakart kaldı ve satmaya çalıştığım bir sistem var işler biraz karışık yağni
  2. E

4 civarı diyim
  3. E

düşüncem o yönde ama sıfırda önerirseniz bakarım belki fikrim değişir 1784291991 ram fiyatlarından ötürü geçmek istemiyorum şuan bide 32gb yapma niyetim var nasip olursa
  4. E

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve anakart konusunda yardım lazım B550 chipsetli düşünüyorum ama emin olamadım, önerilerinizi bekliyorum. DÜŞÜNDÜĞÜM İŞLEMCİ: 5700X EKRAN KARTI: 4060Tİ 8GB
  5. E

Yardım Monitör Konusunda Öneri - Yardım

2k 27 inç mönitör düşünür müsünüz ama hz bunlar kadar yüksek değil
  6. E

Gigabyte b550 eagle am4

hocam memnun musunuz anakarttan bi sıkıntısı var mı
  7. E

Eski Sistemi Satmak İstiyorum, Ne Kadar Eder?

20-24 arası bişe eder (bence)
  8. E

Ekran Kartı Garantisi Hakkında

Yardım için teşekkürler, harbiden rezalet bir durum yaşamışsiniz üzücü. Fön Makinesi ile hava tuttum aslında ama etkili olmadı sizin yöntemi denerim eğer daha güçlü bir hava makinesi bulamazsam.
  9. E

Eski Sistemi Satmak İstiyorum, Ne Kadar Eder?

PSU unutmuşsunuz sanırım
  10. E

Bende öyle biliyorum hocam ama mesele ileride bişe oldu garantiye gitti diyelim adamlar fan vidalarında vs tornavida izi görürse acaba bı sorun olur mu gibi şeyler geldi aklıma emin olamadım
  11. E

2. El Gaming X 4060Tİ aldım garantili kutu vs var ama çok kirli ve sigara kokuyor bloğu sokemem çünkü garanti dışı kalır biliyorum ama aynı durum fanlar içinde geçerli mi? Sadece fanları temizlesem en azından diyorum,nasıl yapabilirim?
  12. E

Yardım Nvidia Dosyası 22gb Yer Kaplıyo

Hocam bence normal değil bu kadar fazla GB olması , bence ddu ile sürücüyü güvenli silip kendi sitesinden tekrar indirin ve kurun. Aradaki farkı bizlede paylaşırsaniz sevinirim.
  13. E

Yardım Nvidia Dosyası 22gb Yer Kaplıyo

Dosya uzantısıni komple paylaşır mısın
  14. E

Öneri 10 - 15 K Arası İkinci El Ekran Kartı Önerisi

4060Tİ olabilir, sistemine göre değişir tabi
  15. E

Blınitializelibrary Failed 0xc0000001

O sorunu çözdüm yardım için teşekkür ederim
Geri