maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel
1730384255
ve pil yuzde 87 baska soru u yok
ben de şu an kacak xiomi kullanıyorum 2 bucuk yildir buyuk ihtimalle 40 k teklif edicem kabul ederse alicam ki zaten al git senin olsun diyor adam tanidigim oldugu icin o da 16 pm ue gececekmis ondan dolayi veriyor
bence cok iyi denk geldigini dusunyorum pili orjinaliyle degişem bile 45 e geliyor daha once hic iphone kullanmadim bu arada hevesim var ama bilemiyorum cok kararsızım
1730378216
mesela
arkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
arkadaslar bugun s 24 plus alacagim yanina Huawein saatini almayi dusunuyorum 16k civari saat nasil pek anlamıyorum parasina deger mi veya baska secenegi varmi
aynen evet o olay cok komik bi tomar para veriyosun ve ekran 60 hz
işlemci yuzden s25 serisini bekleyeceğim galiba snapdragon gelirse mukkemmel olucak o haliyle almayi düşünüyorum
arkadaslar yeni telefon alacagim s24 plus modeli hosuma gidiyor ultra koseli olmasa onu dusunucektim iphone hic kullanmadim alirsam 15 dusunuyorum ama arada fiyat farkı var 10 k ortalama aradaki farka deger mi iphone kullanmadigim icin hızı ozellikleri vs hiç bilmiyorum herkes iphone farkli...