erenn16 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Monster abra Alınır mı? bu fiyata

Kucuk olmasin ekranı sonucta tasarim felan da yapicam
  2. E

Ne alayim tavsiyen nedir
  3. E

Monster Abra A7 V15.3.4 Intel Core I5 13500H 16 GB Ram 1 Tb SSD 6 GB Rtx 3050 Freedos 17,3" Fhd 144 Hz Oyun Bilgisayarı https://app.hb.biz/w3UlNDT5rzQY Alınır mi gencler bu fiyat bandinda daha iyisi var mı tasarim yapicam ara sira oyun
  4. E

3D yazici işi icin laptop onerisi

Arkadaslar merhaba 3D yazici isine gireceğim laptop almam gerekiyor ekran karti ve islemcisi guclu olmasi gerekiyormuş 20-35 k arasi enmantikli hangisini almalıyım birde 3 d yazici isinden anlayan arkadaslar var ise bambulan A1 combo almayi dusunuyorum bu konularda bilgili arkadaslar yardimci...
  5. E

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

maddiyati iyi birisi o yuzden veriyor hatta bana ne veriyorsan fark etmez telefon senin olsun dedi ama bir bucuk yil kullanilmis telefonu almak bazen mantikli gelmiyor onun disinda telefon cok guzel 1730384255 ve pil yuzde 87 baska soru u yok
  6. E

ben de şu an kacak xiomi kullanıyorum 2 bucuk yildir buyuk ihtimalle 40 k teklif edicem kabul ederse alicam ki zaten al git senin olsun diyor adam tanidigim oldugu icin o da 16 pm ue gececekmis ondan dolayi veriyor
  7. E

bence cok iyi denk geldigini dusunyorum pili orjinaliyle degişem bile 45 e geliyor daha once hic iphone kullanmadim bu arada hevesim var ama bilemiyorum cok kararsızım 1730378216 mesela
  8. E

arkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
  9. E

Huawei watch gt 5 pro titanyum

arkadaslar bugun s 24 plus alacagim yanina Huawein saatini almayi dusunuyorum 16k civari saat nasil pek anlamıyorum parasina deger mi veya baska secenegi varmi
  10. E

iPhone a samsungdan daha fazla para vermeye değermi.

s25 i beklemeye karar verdim kardesim islemcisi snapdragon daha iyi olur
  11. E

şuan Xiaomi kullaniyorum ilallah ettim artik galeride bile reklam gelir mi ya bir daha redmi serisine kesinlikle bulaşmam
  12. E

aynen evet o olay cok komik bi tomar para veriyosun ve ekran 60 hz işlemci yuzden s25 serisini bekleyeceğim galiba snapdragon gelirse mukkemmel olucak o haliyle almayi düşünüyorum
  13. E

fiyatlandirmada genel olarak turkiyedeki hersey sıkıntılı maalesef
  14. E

arkadaslar yeni telefon alacagim s24 plus modeli hosuma gidiyor ultra koseli olmasa onu dusunucektim iphone hic kullanmadim alirsam 15 dusunuyorum ama arada fiyat farkı var 10 k ortalama aradaki farka deger mi iphone kullanmadigim icin hızı ozellikleri vs hiç bilmiyorum herkes iphone farkli...
  15. E

iPhone 14 plus vs Samsung s24 plus

bana da samsung daha yakin geliyor apple da marka algisi var. ozellikleri Samsungun yanindan bile gecemiyor
Geri