Hocam peki benim pc bu şekilde açılmıyorken windowsu hdd ye yükleme imkanım var mı? Eğer öyle bir imkanım varsa yapıyım pc açılırsa yeni bir ssd alıyım diyorum.
Bilmiyorum ben güncellemeye koyup salona gittim 5 dk sonra geldiğimde pc
"Reboot and Select Proper Boot Device" hatası olan ekrandaydı. Yani BIOS'a atmadı sadece pc reset attı
Dosyalarla falan hiçbir türlü oynamadım. Oyun güncelleniyordu bir anda kapanıp hatayı verdi. Diyelim ki dosyalarda sıkıntı oldu bilgisayarın formatlasam sorun çözülür mü?
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum ve internetten gördüğüm her yolu denedim. Boot menüden ssd yi 1. Olarak seçtim başlattım olmadı hdd yi seçtim yine olmadı. Kablolarını çıkarttım taktım yine olmadı. Nasıl çözebilirim bu durumu? Windows ssd ye kurulu
Evet eminim. Hatta sorunu çözmek için 6-7 tane yama kurulum videosu izledim ama işe yaramadı. Ya crack indirip deneyeceğim ya da ingilizce olarak oynarım sanırım bilmiyorum
patch2.000.tiger dosyası bulunamadı ya da Türkçe yama ile uyumlu değil.
Arkadaşlar bu hatanın çözümünü bilen var mı? Oyun steamden alındı. Dosya bütünlüğünü doğruladım, virüs programını kapattım, windows defederi kapattım fakat hiçbir şekilde olmadı. Bir yolu var mı? Bu dosyayı İnternette vs...
İtopyadan en son büyük bir indirimde monitör aldım ve ölü pixel çıktı. İade talebi oluşturdum yaklaşık 6 aydır iade talebi değerlendiriliyor. Arayıp ulaşabilen varsa zaten helal olsun :D
Öncelikle oppressoru sol taraftaki ctrl ve shift tuşlarıyla kullanmalısın. Num pad ile kullanan ilk defa seni gördüm. Ctrl ve shift ile yukarı aşağı kontrol edersin mouse sağ tık ile ateş edersin. Uçak ve helikopterler num padle kontrol edilir ama mouseyle ateş edilmez boşluk tuşu ile ateş...