ErenN_010 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Instagram İNSTA HESABIMA KISITLAMA GELDİ YARDIM LAZIM

herhangi bir şey yapmadımki
  2. E

bilmiyorum main hesabıma pedofiliden geldi sanırım ama bir şey yapmadım desteğe yazıyorum cevap ta vermiyolar
  3. E

İyi forumlar yaklaşık 1 ay önce insta hesabıma erişim engeli geldi.İtiraz etmem için 180 gün verildi itiraz ettim fakat hesabım açılmadı.Ben de yeni hesap açtım fakat ona da kısıtlama geldi.Kimseyi takip edemiyor üstelik 30 gün sonra hesabın kapatılcagı yazıyodu.Ben de belki pc den hesap...
  4. E

Yardım HYPERXCLOUD 3 WIRELESS SARJDA KULLANSAM SORUN OLUR MU

ses veriyo şuan hiçbir sorun yok gibi
  5. E

Yardım HYPERXCLOUD 3 WIRELESS SARJDA KULLANSAM SORUN OLUR MU

Beyler arkadaşlarla oyundayım suan şarjı az kulaklıgın şarjda kullansam sorun çıkar mı kulaklık bataryası için falan
  6. E

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

kanka yüzdelik dilimin neydi bi de şimdiden düzenli çalışıyo musun merak ettim ben şuan sadece ödevleri yapıyom ekstraya gerek yok gibi geliyo
  7. E

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

herkes farklı birsey soyluyo kafam çok karışık 1745527075 kral sen de mi 10. sınıfsın
  8. E

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

tabii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayım 1745526890 evet aklımda doğrudan danışma da var bide çok fazla mezun verildiğini ben de duydum ama meslek kararında çok...
  9. E

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

Merhabalar 10. sınıfım yks de sıralama hedefim ilk 20k diş okunur mu babam çok fazla mezun var diyo ama bilemedim hem parası da iyi
  10. E

Yardım XBOX 9.NESİL KOL İLE NFS PAYBACK OYNANIR MI

Beyler konu net nfs payback var kütüphanemde xbox 9.nesil kol aldım yeni oynanır mı boşuna indirmeyeyim oyunu
  11. E

Öneri 2000 tl MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

İyi forumlar konu net 2000 tl en fazla, mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.
  12. E

GÜNLÜK SAÇ YIKAMA ALIŞKANLIĞI

teşekkür ederim deneyeceğim
  13. E

GÜNLÜK SAÇ YIKAMA ALIŞKANLIĞI

Beyler 17 yaşındayım ince ama gür saçlarım var saç tipim düz oldugu icin uyuyup uyanınca saçım çok kötü oluyor.Bende mecbur saçlarımı hergün şampuanla yıkayıp saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Saç derimin sağlıgı bozuldu.Şampuansız yıkasam ılık suyla çözüm olur mu bide sadece suyla yıkarsam...
  14. E

Yardım FASHFED GÜVENİLİR Mİ

sağol dostum bi bakarım
  15. E

Yardım FASHFED GÜVENİLİR Mİ

ortaklarda göründüğüne göre güvenilirdir teşekkür ederim hocam
Geri