mavi ekran aldığımda genel olarak %0 da kalıyor pc minidump dosyası kaydetmiyor hişçbir şekilde o saydada 15 dk kadar kaldım yine de %0 yani hatanın ne olduğunu anlamam için gerekli olan minidump dosyasını pc kaydetmiyor ramleri çıkarıp yeniden taktım az önce bir ümit ama asla bir yere...
minidump dosyası paylaşamıyorum şuan onu araştırmaktayım bulsam halledeceğim
1614715595
win klasörümde minidump dosyası yok cc cleaner falan kullanmıyorum ve otomatik kaydetme ayarlarında herhangi birşeyle oynamadım ama win klasörümde minidump dosyası bulamıyorum cidden bu bilgisayar sabrımı...
bilgisayara temiz kurulum yapalı yani format atalı bir kaç saat oldu her şeyi 0 dan yükledik ddu dediğiniz şeyi anlayamadım biraz daha açar mısınız mümkünse
1614713485
ve yazmayı unutmuşum aldığım hata kodu WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR
gigabyte z390 ud anakart intel i7 8700 işlemci gtx 1080 ti ekran kartı samsung 980 evo 1 tb ssd hyperx 16 gb ram sistemi olan bir arkadaşım var 6 aydır oyunlara girerken mavi ekran alıyor ram değiştirdi ekran kartı değiştirdi ssd değiştirdi hala sorun devam ediyor. windows ekran kartı dahil tüm...
arkadaşlar 3 hafta önce rampage favory klavye aldım donanım arşivi videosundan görüp, görünüşü çok hoşuma gitmişti videoda da güzel bahsedilmişti klavyeden hiç düşünmeden aldım direkt ama 3 hafta oldu daha kullanalı W A S D SHIFT E C F tuşları soyulmaya başladı a ve w tuşlarının hissiyatı...
klavyeyi aldım kullanıyorum 3 hafta oldu çoğu tuşunda boya soyulmaları var (W) tuşu her an tutukluk yapacakmış gibi acayip rahatsız edici bir his var görüntü diyorsanız eğer çokk güzel özellikle geceleri görsel şölen resmen ama olay performansa gelince çok büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz...
dostum iyi günler ürünü ben de aldım yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz derecede mutsuzum. evet çok bilgisayar kullanan birisiyim ama bir klavyenin tuşlarının boyası 2 haftada atma yapmamalı ya da (w) tuşunun switch i tutukluk yapma ihtimali varmış gibi hissettirmemeli..
sanki bir kaç...