Merhaba arkadaşlar, monitörüm için Arduino ile Ambilight yapmak istiyorum. Fakat takıldığım nokta, bana gelen LED'deki bağlantılar. İnternette izlediğim videolarda yapılan bağlantılar, benim elimdeki LED ile aynı görünmüyor. Bu yüzden kafam karıştı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa...
şuan kasada m2 ssd takılı 500gb ama yetersiz eğer 2tb lik ssd yi alırsam ana m2sdd şeklince kullanıcam diğer m2sdd yi pcı slotuns takıcam ama hdd alırsam direkt kasaya montaj edicem
Merhaba arkadaşlar visual studio code içerisinde bulunan jupyter notebook eklentisinde c kodu çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim açıklayabilir misiniz sadece pyhton kodu yazabiliyorum veya bildiginiz bu gibi eklenti varsa da onerebilirsiniz c kodu çalıştıran
anladım sadece diğer 500gb lık m2ssd boşa çıkmasını istemediğim için istedim açıksacı sata ssd yi eğer oyunlarda vs çok performans farkı olamaycaksa sata sdd almak isityorum 500gb boşa çıkmasın diye veya bu m2ssdyi sata ssd ye donusturucu gibi bir şey varsa öylede yapabilirim
teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacaktı sistemde 500gb m2 ssd var ama yetersiz geliyor anladıgım kadarıyla da anakartta 1 tane m2 slotu var ama 4 tane saat 6g_4 girişi var 2 tb 4k arası bir sata ssd önerisi yapabilir misiniz acaba içerisine sadece oyun ve dosya kurucam işletim sistemi...
Bir de anakartta sanırım 1 tane m2 slotu var o yüzden 2tb ortalama 4k bir bütçeye de ssd öneriri misiniz ssd sata olucak sanırım
1730627680
powerboost pb-p801ab
1730627755
sıvı soğutma iyi midir yoksa bu mu benim pek bilgim yok 1 kere alıcam uzun süre idare etsin istiyorum o yüzden soruyorum
Arkadaşlar sistemim için işlemci soğutucu önerir misiniz? Çok pahalı olmasın, kolay kurulum yapabileceğim beni uzun süre idare edecek bir soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İşlemci soğutucu hakkında pek fikrim yok ama ortalama 2k fiyat olursa iyi olur
Anakart: ASUS Prime H610M-K ARGB...
hem fps oyunları hem hikayeli oyunlar hem de dizi film izlemek için hangisi daha iyidir
https://www.hepsiburada.com/rampage-ellipse-el27r240q-27-240hz-0-5ms-boe-ips-qhd-2k-freesync-g-sync-rgb-pivot-beyaz-flat-oyuncu-p-HBCV00006LEL2P...