Arkadaşlar merhaba, A520M-K anakart aldım. Aklımda Ryzen 5 3600 işlemci ile RX 6600 almak vardı ama uygun bir fiyata RX 5700 XT buldum. Ryzen 5 3600 ile darboğaz yapar mı? Hala çok problemi midir? bende Corsair RM750x psu var. Uyumlu olurlar mı? Teşekkür ederim.
Dostum aynı klavyeyi aldım 1.5 sene kullandım sıkıntısız bastıkça biraz ses geliyor g4 klavyesinden ama 2 hafta önce anlamadığım şekilde 3-4 tuş çalışmadı space vesaire bozuldu durduk yere yine de fiyatına göre iyi bir klavye g4
Merhaba, yıllaar önce aldığım bilgisayarıma bu yaz birkaç yükseltme yapacağım minimal bir şekilde. H510 / B450 gibi orta seviye bir anakart alıp RAM+İşlemci+SSD alıp hızlı bir hale getirmek istiyorum ekran kartı olarak rx 470 takılı acaba RC-932 kasasına bu kartlar olur mu? Uyumlu mudur?
hocam 1080p monitör ilk 1024x768 başladı ama 1080p yapınca kalite bile artmadı anlamadım bu dönüştürücü işi bile önemli mi bu bilgisayarda onun da kalitelisi lazım
Monitörümün ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, dönüştürücünün kalitesi fark eder mi?
1668876799
Ben otuz liraya aldım buradan, alfais diye bi marka ne kadar kalitesiz orası ayrı konu tabii :D
Merhaba, mahalle bilgisayarcısından bir dönüştürücü alıp monitörüm ile ekran kartımı bağladım ancak görüntünün arkasında sanki aynı görüntüden bir tane daha varmış gibi, hdmi ile televizyona takınca bir sıkıntı yok. Yani ekran kartının hdmi girişi sıkıntısız bence, dönüştürücü de bu görüntü...
merhaba ddu ile ekran kartımı takmadan önce eski driverları sildim ardından ekran kartımı taktım belirli bir süre bekledikten sonra bilgisayar açıldı ama karıncalı bir görüntü vardı driverları yükleyip yeniden başlattım ama ne bios ekranı ne de farklı bir şey sadece siyah ekran bios pilini söküp...
1300 TL gibi fiyata düştü gelip deneyebilirsin dedi bugün yarın gidip alırım, valla 2-3 gündür iyi yardımcı olundu forumda kafam karışıktı en başta rx 460 alacaktım