erenoz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ryzen 7 5800x Soğutucu Önerisi

Ekteki soğutucular hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
  2. E

Sıvı Soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer II 240 ve MSI Mag CoreLiquid 240 düşünüyorum. Hava Soğutucu olarak ise Dark Rock Pro 4 ve Fuma 2 arasında kaldım. Bu soğutucular hakkında da bilgi alabilirsem kararımı vermiş olacağım. Tabii Dark Rock ve Fuma'nın monte edildikten sonra RAM'lerin üzerine...
  3. E

Amacım oyun oynamak değil. Ekran kartı gereksinim duyacağım için sadece almak istedim. Dediğim gibi parçaları değiştirmeyeceğim. 1618079044 Eğer ses ve sıcaklık açısından iyi performans alacaksam bütçeyi biraz daha artırma imkanım var. Fakat bütçeyi artırırsam alacağım ürünün ne sesinin...
  4. E

Bazı hava soğutucular Noctua ve Fuma gibi gayet güzel performanslar veriyorlar. Onlar da düşünülmeli tabii ki. Eğer birkaç yorum daha gelirse bana çok yardımı dokunacak.
  5. E

İncelemenizi okudum gayet bilgilendirici olmuş çok teşekkürler. Bütçemi biraz aşıyor ama indirim de cazip geldi. Bunu almayı düşünebilirim. Yine de öncelik olarak 1000 tl altına bakacağım. Eğer PF240 kullanmış arkadaşlar var ise onların yorumu da çok önemli.
  6. E

İşlemci: Ryzen 7 5800x Ekran Kartı: Asus GeForce GTX 1650 4 gb Anakart: Asus TUF Gaming B550-M PLUS Wi-fi Am4 ... Sistem bu şekilde. Biraz forumlarda gezdim ve işlemcim için soğutmanın gerekli olduğunu gördüm. Önerilen soğutuculara da baktım fakat aralarında karar veremedim. O yüzden yeni bir...
  7. E

Anakart ve RAM arasındaki uyum-yardım

Overclock yapmadan anakart 2667mhz'ye kadar destekliyor sanırım. Yani araştırmamdan anladığım o. Ama RAM 3200mhz olduğu için anakarttan dolayı en fazla 2667mhz olarak kullanmaz mı?
  8. E

Anakart ve RAM arasındaki uyum-yardım

Anakart: MSI B450 GAMING PLUS MAX RAM: GSKILL 16GB (2X8) 3200HZ BELLEK İşlemci: AMD Ryzen 5 2600x 4.2GHZ Anakart ve RAM arasındaki Hz uyumu ile alakalı yardım lazım. Yazdığım anakart ve RAM arasında bir problem olur mu? Hz değerlerinin uyması için farklı RAM mi araştırmalıyım yoksa problem...
Geri