erenparator isimli üyenin son içerikleri

1. E

Steelseries Artic 3 P Ses Eq Ayarı

ses bir türlü güzel hissettirmiyor ayar verebilecek olan varmı
  2. E

3000tl Klavye Önerisi

Memnunmusun
  3. E

Öneri Reddragon Ucal K673 Pro ve Havit Gamenot Kb884l

2 sinden birini aldinmi memnunmusun
  4. E

Klavye Onerisi Mekanik Manyetik Gark Etmez

Türkce klavye olmaması beni dusunduru acikcasi 1788474735 Reddragon k673pro ile arasinda kaldim kb884l
  5. E

904l nin sesi dahami az memnunmusun
  6. E

sendeki pro modelimi eger oysa bataryasi nasil gidiyor acikcasi klavye kablolu olsa sorun degil mouse kulaklik kablosuz zaten
  7. E

tuslari isik gecirmesi hosuma gider 884 ve 904 arasinda kalmistim onerin ne olur sesliden kastin kyk da kufur yedirirmi yoksa ortalama rahatsiz etmeyen bir red swichtmi su butcelere pek model bulamadim cunku ya bunlari alacam yada gamepower calypsov2
  8. E

Reis arasinda 1k fark var e bi zahmet daha kaliteli olsun 2-2.500 olsun 3 çıkmak istemiyorum
  9. E

Kb904l nasil bilgin varmi
  10. E

1500-3000 butcem var minimum 75 tkl yada full size oneri istiyorum kyk da kalacagim red swich olursa iyi olur sesiz olmasi gerekli
  11. E

Kb904l Alınır mı? ???

1500-2500 bandina klavye bakiyorum kykya laptop götüreceğim normalde %100 klavye severim ama cok alan kaplar diye 75 size bakmaya karar verdim 2000-2200 bandina bu klavye Alınır mı? %75 alti almam en dusuk o olur Alınır mı? mantiklimi Onceden aklimdaki model Gamepower calypso v2 optikti bilek...
  12. E

Gamegaraj Slayer Laptop Alınır mı?

[H3 id='Game+Garaj+Slayer+R9T-5070TIC1+R9-9955HX+32+GB+1+TB+SSD+RTX5070TI+16']Game Garaj Slayer R9T-5070TIC1 R9-9955HX 32 GB 1 TB SSD RTX5070TI 16 [/H3] Ozelikklerine sahip bu cihazi almayi dusunuyorum Alınır mı? uzun sure idare etmeli evet bu fiyata baska markalar var ama bu cihazin ozellikleri...
  13. E

Oyuncu Laptopu Alacagim Ne Almaliyim

Sorun degil uni icin aliyorum sadece uzun sure istedigim oyunu fullde oynayayim beni uzmesin istiyorum
  14. E

Baktigimda hepsi isiniyor laptoplarin kacinilmaz sonu eb azindan perfrormansi yuksek
  15. E

Açıkcasi amacim oyun ust duzey oyun performansı fiyatina bakarsam gamegaraj cok uygun geliyor
Geri