kasayı kullanmayı düşünyorum zaten kasanın toplam fiyatı 3.5k
1725643124
kim satın alcak reis
1725643177
ortalama bi pc verseniz iyi olur ağır fazla pahalı olmasın ama bunun gibide olmasın ikinci ele de razıyım
beyler öncelikle kasayı yenilemem lazım bilgisayar aşşşırı eski babam formatla olur zannediyor ama bi işe yaramaz
kasa özellikleri;
işlemci: intel dual core E5300
ram: kingston 2gb 667mhz(tek)
ekran kartı: radeon hd 4350
anakart: asus p5kpl-am se
bu yazıda meslek lisesine gidenlerden cevap almak istiyrum meslekte okunurmu rahat edilirmi (amacım siyaset ama bilmiyrum puanım merkezdeki anadolu liselerine yetmiyor)
veriolarlar lise diplomasını çıraklık okuluna kaydolursan
1719504722
aga senin arkdaş ustayı sonradan bulmuş önceden ayarlasaydın 20 k alırdı her türlü neyde çalışıyo ayrıca bide o var
işte bende diyrum onu da benim peder sıkıntı bi sen git çıraklığa diyen oydu ondan sonra gitme diyor olmazsa evden kaçıp gitcem ya yoksa köye falan göndercek çiftçi falan olcaz
ben kpssya ilgi duymuyorum benim asıl amacım siyasetçi olmak zaten baktım ki mesem falanda lise geçiş kabulmüş o yüzden sordum zaten ustayla anlaşmaya bağlı her şey 5 yada 4 gün çalışıp bir gün teorik oluor zaten
daha 1 senesi var
1719421906
aga tamamda part timeda zor şimdi 8 saat okulda kalıp bişey yapmamak beni zorlayan hani integrali öğrenip napayım zaten kaldırdılarda bence şahsen gereken tüm bilgiler var bende tarihte ingilizcede
knk o konuları merak etme şuanda bile 3 dil biliyorum inglizceyide sayarsam ayrıca açık zor değil mi belli şeyler olmadığı sürece olmuyo die biliyorum
1719421251
nerde ayrıca ben aile evinden uzak bi şehirde kalmayı tercih ederim imkan varsa
yapabieceğim bişey yok hacı gidip 8 saat kulda boş geçireceğime başka bişeyler yapmak istiyorum zaten ben siyesetle uğraşıyorum amacım şu liseyi okmuş olmam hemde para kazanmam